Wie is Yalp

Het Yalp team

YALP_Over-Yalp_groep_new-27eb639a.jpg

De missie van het team van Yalp is om bewegen leuk te maken en iedereen uit te dagen tot sport en spel. 

Heeft u morgen een afspraak met een van onze medewerkers? Of spreekt u iemand regelmatig maar heeft hem of haar nog nooit gezien? Maak vast een beetje kennis met het Yalp team via onderstaande foto's. Wilt u contact met een van onze medewerkers, neem dan contact op met Yalp via telefoonnummer +31 (0)547 289 410.

Blog
Highlights

 

Niet genoeg aan deze highlights, maar altijd direct weten wat er speelt bij Yalp? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media:

Vacatures

MVO

Responsibility is in our DNA

Duurzaam ondernemen is geen trend, maar een must om de wereld leefbaar te kunnen houden. Yalp hecht veel waarde aan duurzaam ondernemen, waarden en normen staan hoog in het vaandel. De sociale betrokkenheid begint bij onze medewerkers, maar ook in de omgang met u. Als leverancier van speel- en sportproducten zijn wij ons bewust van de maatschappelijke rol die wij vervullen… spelen, sporten en bewegen voor iedereen.

 

 

Partners & merken

Ons hoofddoel is het creëren van inspirerende sport- en speelplekken. In de dagelijkse praktijk werken we samen met partners die ons hierbij ondersteunen. Wij zijn in staat om uw speelplek nét dat beetje extra te geven, door samenwerking met betrouwbare leveranciers, educational partners en netwerken waarbij we zijn aangesloten.

Klik hier voor al onze partners...

 

Contact met Yalp

Op ons kantoor in Goor kunt u alles leren over de ontwikkeling van speloplossingen voor jong en oud. U bent van harte welkom in onze YalpAcademy om de internationale filosofie van Yalp te ervaren. 

ben_admiraal2-d5071aa1.jpg
Jeroen-%286%29-e46e6646.jpg
yvonne_overmaat2-22031e83.jpg
+31(0)547289410