Wie is Yalp

Kennissessies YalpAcademy

Wilt u meer weten over sporten, spelen en ontmoeten? Zoek die verbinding. Onze specialisten zijn dagelijks bezig met trends en visie rondom beweging. Graag delen zij die kennis met u. Online of op locatie. Zorg dat u bij blijft in uw vakgebied, en volg één van onze kennissessies samen met uw vakgenoten. Onze kennissessies worden u aangeboden door de YalpAcademy (onderdeel van Yalp). 

Het Yalp team

YALP_Over-Yalp_groep_new-27eb639a.jpg

De missie van het team van Yalp is om bewegen leuk te maken en iedereen uit te dagen tot sport en spel.

Heeft u morgen een afspraak met een van onze medewerkers? Of spreekt u iemand regelmatig, maar heeft u hem of haar nog nooit gezien? Maak vast een beetje kennis met het Yalp-team via de foto's. Wilt u contact met een van onze medewerkers, neem dan contact op met Yalp via telefoonnummer +31 (0)547 289 410.

Klantbeoordelingen

"Yalp denkt mee" - "De medewerkers van Yalp zijn behulpzaam"

Onze klanten zijn heel erg blij met onze producten en service. Dat laten ze weten via het onafhankelijke meetsysteem dat wij gebruiken om de klanttevredenheid te meten.

Bekijk hier alle klantbeoordelingen, of laat er zelf één achter...

 

Blog
Highlights

 

Niet genoeg aan deze highlights, maar altijd direct weten wat er speelt bij Yalp? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media:

Vacatures

MVO

Responsibility is in our DNA

Duurzaam ondernemen is geen trend, maar een must om de wereld leefbaar te kunnen houden. Yalp hecht veel waarde aan duurzaam ondernemen, waarden en normen staan hoog in het vaandel. De sociale betrokkenheid begint bij onze medewerkers, maar ook in de omgang met u. Als leverancier van speel- en sportproducten zijn wij ons bewust van de maatschappelijke rol die wij vervullen… spelen, sporten en bewegen voor iedereen.

André Nijhof, Professor Sustainable Business and Stewardship Nyenrode Business Universiteit,
schreef over het MVO-beleid van Yalp.
Lees het hier...

 

 

Partners

Door de juiste mensen om je heen te verzamelen wordt je beter. Samen ben je beter dan alleen. Om er maar een aantal clichés in te gooien. Maar écht; met behulp van onze partners worden onze sport- en speelplek net even leuker. Wij werken samen met betrouwbare leveranciers en zijn aangesloten bij allerlei netwerken.

Klik hier voor al onze partners...

 

Meer weten over ons bedrijf?

Wij hebben een prachtig kleurrijk kantoor, waar wij u vanalles kunnen leren over de ontwikkeling van sport- en speeltoestellen. Ook kunt u hier onze interactieve toestellen uitproberen. U bent van harte welkom in onze YalpAcademy om de internationale filosofie van Yalp te ervaren.
Of om gewoon een kop koffie te komen drinken.

ben_admiraal2-d5071aa1.jpg
Jeroen-%286%29-e46e6646.jpg
yvonne_overmaat2-22031e83.jpg
+31(0)547289410