Bewegend leren op speeltoestel
Yalp Memo in samenwerking met Quest Junior

Kun je oranje worden door het eten van wortels? Kan een dier links- of rechtspotig zijn? Kun je aan twee dingen tegelijk denken? In samenwerking met het populair-wetenschappelijke magazine Quest Junior ontwikkelde Yalp het speeltoestel Yalp Memo. Dit educatieve speeltoestel bevat 8 spellen, waaronder het Quest Junior spel met maar liefst 500 quizvragen. De vragen van het Quest Junior spel zijn gekoppeld aan een speels lesprogramma voor scholen.

 

Educatief speeltoestel Yalp Memo

Een kind is van nature actief en wil graag bewegen. Speelplezier staat centraal tijdens het spelen op de Yalp Memo, maar kinderen leren spelenderwijs tegelijkertijd ongemerkt rekenen en vaardigheden als samenwerken.  Daarmee combineert de Yalp Memo zowel het sociale als fysieke aspect.

Yalp Memo bestaat uit 7 spelpilaren op een ronde speelvloer. De bediening van de spelpilaren is vergelijkbaar met de bediening van een smartphone of tablet. Door het scherm aan te raken en door over het scherm te vegen ('swipen') worden er spellen gespeeld. De speelvloer maakt de spelpilaren tot een eenheid, visualiseert de renroutes en prikkelt de fantasie van kinderen om nieuwe spelregels te verzinnen. 

Beelden zien? Bekijk de video:

Poster-Quest-Game---Quest-Junior-WEB.jpg

 

 

JA!
Vertel mij meer over Yalp en Quest Junior!

Meer te weten komen over het interactieve speeltoestel Yalp Memo? Meer over de samenwerking met Quest Junior? Vrijblijvend een offerte ontvangen? Weten op welke scholen er al een Yalp Memo geplaatst is? Brochure ontvangen met meer informatie?

Er staan maar liefst 40 Yalpers klaar om u te helpen.
Vul het contactformulier in of bel: +31 (0) 547 289 410

Vraag stellen of GRATIS informatie aanvragen: