Hulp bij financiering 

Bij Yalp doen wij er alles aan om u te ondersteunen bij de realisatie van uw speelplek. Wilt of kunt u de investering in een interactief speeltoestel, freerunningplek of speeltuin niet in één keer doen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om uw toestel(len) gespreid te betalen. U betaalt maandelijks een bedrag waarna u uiteindelijk eigenaar wordt van de toestel(len).

Let op: deze financieringsmogelijkheid is alleen mogelijk voor gemeenten en scholen.

 

Zo werkt gespreide betaling

Stap 1: Plaatsing van toestellen

Stap 2: Betaling in termijnen
U betaalt uw speeltoestel(len) vervolgens in termijnen. De totale kosten worden gedeeld door het aantal maanden dat u nodig heeft voor de betaling. Dit aantal maanden wordt vooraf in overleg met u bepaald.

Stap 3: Toestellen worden uw eigendom
Betaling voldaan? Dan zijn de toestellen uw eigendom.

 

Spelen met de speelboog Sona
Het grote voordeel van deze financieringsmethode

De investering wordt uitgesmeerd over een langere termijn, terwijl u wel direct gebruik kunt maken van uw interactieve speeltoestel, freerunplek of speeltuin.

Naast gespreide betaling is ook huren in sommige specifieke gevallen mogelijk. Yalp bespreekt graag de mogelijkheden met u.

 

Contact met Yalp

Bent u geïnteresseerd in één van onze interactives maar beschikt u niet over de benodigde financiële middelen? Of heeft u vragen onze financieringsmogelijkheden. Onze medewerkers informeren u graag!

yalp_projecten_team2-db0796ee.png
joost_koeslag2-be671ac3.jpg
kristian_tienstra2-34850436.jpg
yvonne_overmaat2-22031e83.jpg