My Yalp
Lappset Premium

De interactieve en unieke elementen laten je verbeelding de vrije loop.

Lappset Premium: voor onderscheidende projecten

Lappset Premium draagt ons idee over speeltuinen uit! Deze moderne speeltuinen zijn stadsgezichten van de toekomst, gemaakt voor alle zintuigen.

Het combineert architecturale elementen en intrigerende structuren in een gedenkwaardige speelplek.

Voor een onvergetelijke ervaring

Met de unieke speelplekken van Lappset Premium kun je je verhaal op een leuke en unieke manier vertellen. Lappset Premium combineert architectonische elementen en kunst in combinatie met onvergetelijke speelervaringen.

  • Persoonlijkheid toevoegen aan een openbare ruimte en je onderscheiden met een speels en veilig oriëntatiepunt.
  • Meer bezoekers aantrekken en ze vermaken door een levendige ontmoetingsplaats te bieden voor alle generaties.
  • Een innovatieve en gedenkwaardige locatie voor kunst, avontuur en ontdekking creëren.

De interactieve en unieke elementen laten de verbeelding de vrije loop. Graag delen we hier veel varianten en mogelijkheden ter inspiratie.

Welk verhaal wil jij vertellen? Laat het ons weten en wij passen het ontwerp, de activiteiten en de capaciteit daarop aan!

We ontwerpen de speeltuin van je dromen!

Lappset Premium draagt ons idee over speeltuinen uit! Wij helpen je dan ook graag om een droomplek te realiseren. Tijdens een eerste gesprek staan jullie wensen, maar vooral jullie dromen centraal. De adviseur van Yalp bespreekt samen met jullie welke speelwaardes en elementen terug moeten komen in jullie sport- of speelomgeving. Tevens bespreken we dan ook meteen praktische zaken zoals budget, gewenste valondergrond en uitvoerbaarheid. Onze adviseur zal jullie tijdens het gehele traject blijven begeleiden. Totdat jullie droomplek gerealiseerd is.

Nieuwsbrief

Ja ik wil de nieuwsbrief ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen van mijn e-mail adres geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.