Yalp - in alle branches thuis:

Schoolplein%20inrichten.jpg
Onderwijs

Op zoek naar een nieuw schoolplein? Stop, zoek niet verder! Wij hebben een passie voor het ontwerpen van schoolpleinen en staan te trappelen om ook voor jou aan de slag te gaan. Snel. Creatief. En passend bij de visie van jouw school.

Openbare Ruimte

Yalp ondersteunt u bij een inspirerende inrichting van de openbare ruimte. Van A tot Z. Of u nou al jaren in dienst bent bij een gemeente of net start. Door beweging is veel winst te behalen op gezondheid en leefbaarheid in wijken. Juist de groep die niet uit zichzelf beweegt, kan met een goede speelruimte verleid worden om toch in beweging te komen.

Speelplek%20openbare%20ruimte.jpg
Recreatie en sport
Recreatie en Sport

Beste ondernemer. Waarom bekijkt u de website van Yalp? Zoekt u een oplossing om mensen los te trekken van de WiFi? Een gave speeltuin die uw camping, pannenkoekenhuis of hotel anders maakt dan de concurrentie? Een oplossing om jongeren aan te spreken? Wij zijn reuzebenieuwd naar het vraagstuk dat bij u speelt. Wij vinden graag de ideale oplossing voor u.

Zorg

Te oud om te bewegen? Nooit! Fysiek te beperkt om te spelen? Echt niet! Voor iedere zorgvraag hebben wij een oplossing. We hebben zelfs een adviseur in dienst die zich full-time richt op het zorgsegment. Mogen wij ook u een ontwerpvoorstel doen?

beweegtuin.jpg
Specials
Specials

Er zijn veel sectoren en omgevingen waar spelen een grote meerwaarde heeft. Bij hotels, stations, kinderdagverblijven, family entertainment centra, musea, indoor speelhallen, winkelcentra, zwembaden, ziekenhuizen, speeltuinverenigingen en meer. Zoekt u hulp bij de inrichting hiervan?

Oplossingen

Heeft u overlast van hangjongeren in uw gemeente? Wilt u meer bezoekers trekken in uw recreatiepark? Wilt u uniek zijn met uw indoorlocatie? Ouderen langer gezond en vitaal houden? Een speelplek samenstellen waar valide en mindervalide kinderen samen spelen? Geen vraagstuk is ons te gek! Wij zoeken samen met u een passende oplossing!

Burgerinitiatief voor een speelplek

Contact met Yalp

Een Yalp speelplek wordt altijd op maat samengesteld, aan de hand van uw mogelijkheden en wensen. Voor ieder budget. Aansluitend bij iedere wens. En voor iedere leeftijd. Ons adviestraject is gratis en vrijblijvend. Neem contact op met een van onze medewerkers:

Ellen Pullen
gisela_diepenmaat2-d7668c66.jpg
jaapvp-ac56eae7.jpg
joost_denridder.jpg
Afdeling sales support
+31 (0)547 289 410