Sona, Sutu en Fono in het Verenigd Koninkrijk

In het Verenigd Koninkrijk staan nu drie interactieve speeltoestellen namelijk de Sona, Sutu en de Fono. De reden van aanschaf was om jongeren meer te laten bewegen met plezier. De Sona en Sutu werden geplaatst in de buurt van Hertsmere Meadow Park. De Fono is geïnstalleerd aan de overkant in het Aberford park.

Aaron Niblett, Park Officier van het gebied Hertsmere Borough Council "Regelmatig controleren we hoe vaak de interactieve toestellen worden gebruikt en we zijn nog steeds verbaasd over de toenemende populariteit. De Sona, Sutu en de Fono zijn razend populair onder de gemeenschap. De toestellen helpen om de gemeenschap bij elkaar te brengen en hen aan te moedigen om buiten te zijn". De interactieve toestellen zijn echt een toevoeging voor het park. Binnen het park is nu veel meer te doen voor alle leeftijden.

Bewegen bevordert leerprestaties

Net als andere Yalp interactieve toestellen wordt de SUTU geleverd met een 3G-ineternet verbinding die te bedienen is op afstand. Zo kun je onder andere volumesettings veranderen, speeltijden en nog veel meer.

Wilt u meer weer weten over onze interactieve toestellen?
Klik dan hier!

UK-Kubus.jpg