Camping de Meerpaal, Zoutelande

Camping de Meerpaal is gelegen aan de rand van Zoutelande, direct aan de voet van de duinen. Voor de kinderen op deze camping is een schitterend VOC Speelschip van het merk Lappset waar ze heerlijk kunnen spelen. Terwijl de ouders op het terras zitten, hebben ze zicht op hun kinderen die aan het spelen zijn op het schip.

Schitterend groot speelschip

René Melis: “Een groot VOC speelschip op de dijk van Zoutelande kreeg ik helaas niet voor mekaar. Toen heb ik gezegd als ik ooit mijn eigen camping krijg, dan wil ik daar graag een schitterend groot speelschip hebben staan. Eentje waar alle kinderen op kunnen spelen. Destijds kwamen wij Lappset (Yalp) tegen op een beurs en zij biedt volgens ons de meest complete speeltoestellen. Het speelschip is zo groot dat het de aandacht trekt bij het hoofdgebouw van onze camping en dat alle kinderen er gelijk op kunnen spelen. Het grote schip van 20,5 meter lang biedt de kinderen de mogelijkheid om te spelen en zorgt ervoor dat de kinderen niet op elkaar hoeven te wachten.”

Rene%20Melis-55db9107.jpg
"Het schip en het animatieteam van de camping vullen elkaar goed aan. Elke donderdagavond heeft het animatieteam een uitvoering."
René Melis - Camping Meerpaal Zoutelande