Familiepark DippieDoe, Best

Dankzij een unieke samenwerking tussen het bedrijf achter Angry Birds en speeltoestellenfabrikant Lappset zijn er speeltoestellen beschikbaar die gebaseerd zijn op de populaire karakters. In Nederland is DippieDoe het eerste recreatiepark met een gethematiseerde Angry Birds speeltuin. Familiepark DippieDoe heeft spannende speelattracties voor kinderen tot en met 13 jaar, zowel binnen als buiten. Afgelopen zomer kwam daar de Angry Birds speeltuin bij.

Enorme aantrekkingskracht

Stein van Pelt – Eigenaar Familiepark DippieDoe vertelt: “Zodra gezinnen aankomen bij het familiepark is de Angry Birds speeltuin al vanaf de parkeerplaats te zien. De figuren hebben een enorme aantrekkingskracht op de kinderen. Zodra ze aankomen bij ons park rennen ze er gelijk naartoe. Dat geeft maar aan hoe populair de figuurtjes ook in Nederland zijn.

Daarnaast is vooral de interactieve Sona is ontzettend populair bij de kids, het is altijd druk! Complete families staan te dansen en te spelen onder de boog en er staat altijd publiek bij te kijken. Vaak wel 20 mensen. Ja, vooral die Sona is een topper!"

Stein%20van%20Pelt-346b4ab3.jpg
"De aantrekkingskracht is enorm. Zodra kinderen aankomen bij ons park rennen ze gelijk naar de Sona met daarbovenop een Angry Birds figuur."
Stein van Pelt - Familiepark DippieDoe