Hullie speelboerderij, Uden

De Hullie Speelboerderij uit Uden was op zoek naar een nieuwe publiekstrekker voor hun recreatieonderneming. Hullie koos voor Sona door de unieke combinatie van interactief spelen en de mogelijkheid om het speeltoestel aan te passen naar de uitstraling van het park.

Gepersonaliseerde Sona

Eigenaar van de Hullie Speelboerderij Henk van den Broek: “De Sona ziet er echt perfect uit, zelfs nog beter dan verwacht. De pop kijkt zelfs precies in de richting van de speelhal, zodat hij je meteen aankijkt wanneer je naar buiten komt lopen”. Alle toestellen van de Speelboerderij hebben een thema, het was dus vanzelfsprekend dat de Sona dit ook zou krijgen. De Sona is op verschillende manieren te personaliseren, wanneer de klant dat wenst. Deze kappen zijn voorzien van een wrapping (zoals ook bij auto’s wordt gedaan) in regenboogprint. De pop er bovenop is ‘Hullie Guus Geluk’, hij wijst naar de pot goud onder de regenboog. Op iedere Sona is met behulp van een voetstuk een 3D-figuur te plaatsen.

Henk%20van%20den%20Broek-42731c3a.jpg
"Henk was tijdens plaatsing helemaal onder de indruk van wat de Sona allemaal kon, "Zoiets vind je nergens anders. Vooral de spontane geluiden wanneer je onder de Sona doorloopt waren geweldig."
Henk van den Broek - Hullie Speelboederij