Gethematiseerde speeltuin bij Kids Wonderland

Het overdekte avonturenpark Kids Wonderland in Molenschot is uitgebreid met een innovatieve en kleurrijke buitenspeeltuin van maar liefst 3500 vierkante meter. Voor het ontwerp en de realisatie van de buitenspeeltuin werkte het bedrijf samen met Yalp. “Een prettige partner die volledig met je meedenkt als recreatieonderneming”, blikt Kids Wonderland tevreden terug.

Kids Wonderland, onderdeel van recreatiecentrum Linberg Park, heeft een grote aantrekkingskracht op gasten van het recreatiepark en is ook in de regio een populaire trekker. Het overdekte speelparadijs is sinds 30 juli uitgebreid met een buitenspeeltuin, voorzien van onder meer een trampoline-area, kleurrijk kunstgras en een groot speelschip als blikvanger. “We hebben voor de uitbreiding gekozen omdat we ook in de zomer onze bezoekersaantallen hoog willen houden”, vertelt Mark van den Berg, beheerder van het recreatiecentrum. Voor de uitbreiding sprak het recreatiebedrijf met verschillende inrichters van speelplaatsen. “Onze keuze viel op Yalp vanwege de deskundigheid van het bedrijf”, aldus Van den Berg. “Ze denken volledig met je mee, houden zich aan afspraken en deadlines en hebben al het werk in eigen hand. Zo werken ze voor het grondwerk bijvoorbeeld met vaste partners. Ook de gunstige prijsstelling was voor ons een argument.”

Reacties van bezoekers zijn super enthousiast

Het resultaat mag er zijn: een uitdagend en innovatief park waarin het schip de absolute eye catcher is. Een kleurrijke compositie met heuvels rondom het grote schip, een kleiner tweede schip, kunstgras in groen (land) en blauw (water), een zone met trampolines, een interactieve dans- en geluidboog en een nieuw horecaterras. “Een schitterend ruimtelijk geheel”, aldus een tevreden Hartmann. “Yalp heeft dit perfect aangepakt”, blikt Van den Berg tevreden terug op de samenwerking. “En de reacties van onze bezoekers zijn super enthousiast.”

Benieuwd hoe Yalp te werk gaat? Klik dan hier!

molenschot.jpg