Vakantiepark 't Rheezerwold

Belangstelling voor tennis als recreatiesport neemt af, waardoor aangelegde banen vaak niet optimaal worden benut. Daarnaast is sporten als familie-activiteit in opmars. 5 sterren camping ‘t Rheezerwold nabij Hardenberg veranderde één tennisbaan in een kleurrijke sportfaciliteit waar onder meer interactief kan worden gevoetbald. Interactief spel brengt uitdaging, afwisseling en sociale interactie. Precies de uitdaging die gasten graag ervaren tijdens hun vakantie. Camping ‘t Rheezerwold ziet grote meerwaarde en investeerde in de zomer van 2015 maar liefst in drie interactieve toestellen.

Interactief spel maakt animatieteam overbodig

De plaatsing van de voetbalmuur was tijdelijk. Maar maakt tijdens een testperiode zoveel indruk dat campingeigenaar Chiel Palstring eigenaar van 5 sterren camping 't Rheezerwold, besloot om deze tijdelijke voetbalmuur naast het sportveld en dansboog permanent te plaatsen.

Chiel vertelt: "Alle drie de toestellen hebben een hoge aantrekkingskracht. Sinds de komst van deze toestellen is het een stuk rustiger op het bestaande voetbalveld. Een groot voordeel is dat grote groepen kinderen tegelijk kunnen spelen op de Toro, vooral ‘s avonds na etenstijd is het een drukte van belang. Het leuke van de Sona, Toro en Sutu zijn dat de ouders ook meespelen met de kinderen.

Doordat de toestellen simpel te bespelen zijn, is het niet meer nodig dat ons animatieteam daar activiteiten organiseert. De kinderen vermaken zich prima zonder begeleiding met de toestellen.

Logo Vakantiepark 't Rheezerwold