Zwembad de Vijf Heuvels, Markelo

Zwembad de Vijf Heuvels is een gloednieuw zwembad in Markelo. Het zwembad bestaat uit een overdekt zwembad en een buitenbad midden in de natuur aan de rand van Markelo. De gemeente Hof van Twente heeft Yalp uitgekozen om voor de speel en sport producten te zorgen. 

Onderscheiden van de concurrentie

"Je moet je onderscheiden door anders te doen dan anderen om er zeker van te zijn dat de mensen komen. Waarom zouden zij ons bezoeken in plaats van de concurrentie? De MEMO heeft ons een extra aanvulling gegeven die absoluut het verschil maakt. Het verkrijgen van de Memo was een strategische beslissing, dit om onze inrichting te onderscheiden van de groeiende concurrentie. De MEMO heeft zich hierin bewezen en daarom zijn wij erg blij met deze aankoop." Zegt Wim Berendsen van Zwembad de Vijf Heuvels.

De grote Flora speeltuin valt erg op bij het Zwembad. Alle belangrijke toestellen zijn aanwezig en deze zijn uitdagend voor alle leeftijden. De Flora toestellen zijn gebaseerd op de vormen van de natuur. De daken lijken op bladeren van de bomen en de klimtoestellen verwijzen naar de takken van de bomen. Verder hebben de toestellen een mooie donkerbruine eiken kleur waardoor deze prima passen tussen de natuur. De Flora speeltuin en het zwembad zijn daarom een goede combinatie voor gezinnen met kinderen.

Wim-Berendsen-8b85c92b.jpg
"Waarom zouden mensen ons bezoeken in plaats van de concurrentie? De Memo maakt absoluut een verschil!"
Wim Berendsen - Zwembad de Vijf Heuvels