CREATIVE LEISURE CONCEPTS
De klant heeft behoefte aan beleving

Yalp is een toppartner van:

In het gehele Leisure segment volgen veranderingen elkaar snel op. Fusies, overnames en grote investeerders kopen allerlei bestaande bedrijven op om deze vaak om te vormen naar nieuwe concepten in vakantiebeleving en nieuwe trends. Andere behoeften spelen hierin een belangrijke rol. Wat moet je als onderneming doen om je te onderscheiden en om een ultieme klantbeleving te bereiken? Eén ding is zeker en belangrijk, de klant heeft behoefte aan beleving en dat kan absoluut door spelen, sporten en ontmoeten.

Yalp zet grotere stappen in het Leisure segment zowel indoor als outdoor kunnen we inmiddels heel veel. Wat is voor jouw onderneming de juiste keuze? Durf te dromen en laten we samen kijken naar de mogelijkheden.

Wil je brainstormen? Wil je hulp bij het inrichten van je recreatiepark? Wil je weten wat wij voor je recreatieonderneming kunnen betekenen? Ga met ons in gesprek, geheel vrijblijvend! Lappset Creative
Lappset Creative: Bringing brands to life

Lappset Creative richt zich op unieke, grootschalige en op maat gemaakte ontwerpen voor binnen en buiten. Van de ontwerpconceptfase tot de oplevering werken wij nauw samen met de klant. Samen kijken we zowel naar het grote geheel als naar de details om het masterplan voor de visie van onze klant te definiëren. Er wordt iets bijzonders gecreëerd: een uniek concept dat zorgt voor geweldige bezoekerservaringen en hoge bezoekersaantallen.

Lappset Premium

Lappset Premium draagt ons idee over speeltuinen uit! Deze moderne speeltuinen zijn stadsgezichten van de toekomst, gemaakt voor alle zintuigen. Lappset-speeltuinen combineren architecturale elementen en intrigerende structuren in een gedenkwaardige speeltuin. Hun interactieve en unieke elementen laten uw verbeelding de vrije loop.

Lappset-Premium.jpg
interactief spelen recreatie
Meer bezoekers door interactief spel

Trek ook meer bezoekers naar jouw recreatieonderneming door interactief spel. Een interactief speeltoestel heeft steeds nieuwe spelinhoud én is een blikvanger die hele families aanspreekt! Al onze klanten geven aan dat ze hun investering in een interactief speeltoestel binnen no-time in waarde hebben terugverdiend. 

Yalp Eyecatchers

Wil je een speeltoestel waar niemand omheen kan? Dan hebben we hier de Yalp Eyecatchers. Deze speeltorens laten een geweldige indruk achter. De speeltorens hebben weinig ruimte nodig en bevatten veel speelwaarde. Genoeg uitdaging voor ieder kind! We hebben torens in verschillende uitstralingen. 

toren.jpg
animatie.jpg
Yalp Indoorplay
Met Yalp indoorplay ontwerpen en realiseren we projecten van klein tot relatief groot. Van een kleine speelruimte indoor tot indoorspeelhal met of zonder thema. De ontwerpen maken we op basis van jouw wensen, allereerst schetsmatig waarbij na jouw goedkeuring over wordt gegaan op een gedetailleerd ontwerp.
 

Heb je vragen, of wil je meer weten?

T. +31 (0)547 289 410

Maak een afspraak met:
Jaap van Putten (Manager Leisure & Commercial Development)
Of
Marc van den Burg (Projectmanager & adviseur Recreatie)

jaapvp-ac56eae7.jpg
Marc%20%282%29%20%28Custom%29-da475a56.jpg