My Yalp

Gethematiseerde speeltuin bij Kids Wonderland

Innovatieve en kleurrijke speeltuin bij Kids Wonderland

Kids Wonderland, onderdeel van recreatiecentrum Linberg Park, heeft een grote aantrekkingskracht op gasten van het recreatiepark en is ook in de regio een populaire trekker. Het overdekte avonturenpark Kids Wonderland in Molenschot is uitgebreid met een innovatieve en kleurrijke speeltuin van maar liefst 3500 vierkante meter. Voor het ontwerp en de realisatie van de buitenspeeltuin werkte het bedrijf samen met Yalp.

“We hebben voor de uitbreiding gekozen omdat we ook in de zomer onze bezoekersaantallen hoog willen houden”

Yalp Kids wonderland - leisure

Santa Maria speelschip

bij Kids Wonderland

Reacties van bezoekers zijn super enthousiast

Het resultaat mag er zijn: een uitdagend en innovatief park waarin het schip de absolute eye catcher is. Een kleurrijke compositie met heuvels rondom het grote schip, een kleiner tweede schip, kunstgras in groen (land) en blauw (water), een zone met trampolines, een interactieve dans- en geluidboog en een nieuw horecaterras. “Een schitterend ruimtelijk geheel, Yalp heeft dit perfect aangepakt”, blikt Van den Berg tevreden terug op de samenwerking. “En de reacties van onze bezoekers zijn super enthousiast.”

"Onze keuze viel op Yalp vanwege de deskundigheid van het bedrijf. Ze denken volledig met je mee, houden zich aan afspraken en deadlines en hebben al het werk in eigen hand."

(1/6) - Kids Wonderland

(1/6) - Kids Wonderland

(2/6) - Kids Wonderland

(2/6) - Kids Wonderland

(3/6) - Kids Wonderland

(3/6) - Kids Wonderland

(4/6) - Kids Wonderland

(4/6) - Kids Wonderland

(5/6) - Kids Wonderland

(5/6) - Kids Wonderland

(6/6) - Kids Wonderland

(6/6) - Kids Wonderland