My Yalp

Leisure

Yalp Sona bij Recreatiepark Linnaeushof, Bennebroek

Yalp Sona: “beste investering die Linnaeushof ooit heeft gedaan”

Europa’s grootste speeltuin Linnaeushof heeft meer dan driehonderdvijftig speeltoestellen en attracties. Op zoek naar een nieuw uniek speeltoestel, koos Linnaeushof voor de interactieve Yalp Sona. De keuze voor dit speeltoestel is bij de Linnaeushof niet in één dag gemaakt. Interactief spelen is nog relatief nieuw en onbekend en de angst van het recreatiepark was dat het interactieve speeltoestel te moeilijk zou zijn voor de kinderen. Ook hadden zij vraagtekens bij de prijs en wat ze ervoor terug zouden krijgen. Deze angst werd echter omgezet tot een zeer positieve indruk van de Sona en de uitspraak dat de Sona de beste investering is die Linnaeushof ooit heeft gedaan!

"Het speeltoestel Yalp Sona is mijn inziens de beste investering die wij als Linnaeushof tot op heden hebben gedaan."

Voor alle leeftijden

Cok Milatz, bedrijfsleider bij Linnaeushof: “We hebben in 2009 een bezoek gebracht aan Speeltuin De Vaan in Rotterdam. Daar werd de Yalp Sona net geïnstalleerd. ‘Tante Lenie’, vrijwilligster aldaar, was kritisch en gaf aan dat ze ook nog maar moest zien hoe de Yalp Sona bij hen zou worden gebruikt. Op grond van deze twijfel in Rotterdam stelden wij onze aanschaf dan ook uit. Totdat na een half jaar ‘tante Lenie’ ons spontaan enthousiast opbelde. De interactieve boog was en bleef een enorme hit. Van alle speeltoestellen werd de oranje boog het meest en continu gebruikt door alle leeftijden en de Yalp Sona bleek zeer laagdrempelig! Dit was het moment dat ook wij tot aanschaf van de Yalp Sona overgingen”.

(1/3)

(1/3)

(2/3)

(2/3)

(3/3)

(3/3)

Vernieuwend en onderscheidend

“De komst van de interactieve speeltoestellen is een mooie aanvulling voor ons vakantiepark. De toestellen zijn de hele dag in gebruik. Meerdere kinderen kunnen tegelijkertijd spelen, dit is een groot pluspunt. De ouders kijken meestal toe hoe hun kinderen aan het spelen zijn maar bij de interactieve speeltoestellen spelen ze vaak zelf mee en dat is erg leuk om te zien”.