Fono Special Yalp & Grijsen

Design uitvoering van de Fono

In 2015 heeft Yalp een nieuwe Fono serie op de markt gebracht samen met leverancier van
straatmeubilair Grijsen: www.grijsen.nl. Solide houten straatmeubilair dat gekoppeld is aan de betonnen DJ-tafel maakt deze Fono tot een in het oog springende aanwinst voor de openbare ruimte. De combinatie van staal, beton en hout geeft een stoer uiterlijk aan deze Fono-serie.

 

Yalp Fono Grijsen Schets
Design Fono - Standaard modellen

De Yalp Fono is verkrijgbaar in enkele voorgedefinieerde ontwerpen zoals op de afbeeldingen hierboven te zien is, maar de Yalp Fono is ook op maat samen te stellen uit losse elementen. De betonnen Yalp Fono is uw basis. Daar voegt u zelf één of meerdere banken, zitstangen of een dansvloer aan toe. Kijk hieronder voor de verschillende elementen.

 

Fono-Grijsen-Breed-3-10413ec4.jpg
Fono op maat: productlijn Plane Dwars

De productlijn Plane Dwars straalt de warmte uit van eerlijk hout. Dankzij het ingehouden design van deze bankenserie blijft de Fono het middelpunt in deze combinatie. Stel uw eigen Fono samen door elementen 1, 2, 3 of 4 toe te voegen aan de betonnen DJ-tafel. Geef uw voorkeur bij ons aan en laat een offerte opstellen voor de prijs.

     

Yalp Fono Grijsen
Fono Big Bench

De naam verraadt het eigenlijk al. De Big Bench is een bankenserie die robuust en stevig is. De stevige stalen constructie aan de uiteinden geeft deze bank een industrieel uiterlijk. Stel uw eigen Fono samen door een Big Bench of de elementen 1, 2, 3 of 4 toe te voegen aan de betonnen DJ-tafel.

      

Fono-Grijsen-Breed-2-3ccb4453.jpg
Fono Plane II

Plane II is een lijn met krachtige uitstraling. Dankzij de afgeronde hoeken ontstaat er een vriendelijk karakter, maar de banken blijven door de solide houten balken en onderstel van staal toch robuust. Stel uw eigen Fono samen door een bank of de elementen 1, 2, 3, 4, 5 of 6 toe te voegen aan de betonnen DJ-tafel.

       

Yalp Fono Grijsen
Fono Pure

Met deze markante bank in combinatie met de Fono heeft u een in het oogspringende aanwinst voor uw openbare ruimte. Stel uw eigen Fono samen door een poef of de elementen 1 of 2 toe te voegen aan de betonnen DJ-tafel.

    Ellen Pullen
gisela_diepenmaat2-d7668c66.jpg
Gratis Yalp Fono demonstratie inplannen? Neem contact op:
0547-289410