Op zoek naar een sport- of speeltoestel op maat? Dan ben je bij het Yalp team aan het juiste adres!

De ontwerpers van Yalp bedenken, ontwerpen en realiseren speeltoestellen op maat, precies zoals je het wilt. Of het nou om een kleine productaanpassing gaat of om een volledig gethematiseerde locatie of toestel, Yalp helpt u graag bij het realiseren van uw gewenste plek.

Team Yalp staat altijd voor u klaar! 
Probeert u maar: +31 (0) 547 289 410

MyDesign

De ontwerpers van Yalp kunnen je helpen met het bedenken van het ultieme en unieke sport- en/of speeltoestel. We noemen dit bij Yalp “MyDesign”. MyDesign omvat alles een van het veranderen en aanpassen van een enkel onderdeel in een standaardproduct tot het ontwerpen van een compleet gethematiseerde speeltuin, sportterrein of een park. Alles is mogelijk! Laat uw fantasie de vrije loop en ontwikkel samen met Yalp het toestel van uw dromen.

Wilt u inspiratie opdoen? Bekijk hier reeds gerealiseerde/geconfigureerde toestellen!

Elementen aanpassen

Is het product net niet helemaal uw smaak. Heeft u bijvoorbeeld liever een rood hekje in plaats van blauw? Of een zadeldak in plaats van een piramidedak? Met de MyDesign service kunt u de Lappset speeltoestellen naar eigen smaak aanpassen. Dit stelt u in staat om uw speeltoestel nog beter aan te passen aan uw omgeving.


Wilt u verschillende speeltoestellen samenstellen tot één groot toestel of wilt u de glijbaan net op de andere zijde van een speelcombinatie? De Lappset modulaire speelcomponenten bieden hiervoor vele mogelijkheden. U wilt een speeltoestel in een originele kleur of print. Ook hierin voorzien de Yalp producten.

 

 

 

 

Contact met Yalp

De ontwerpers van Yalp bedenken, ontwerpen en realiseren speeltoestellen op maat, precies zoals je het wilt. Of het nou om een kleine productaanpassing gaat of om een volledig gethematiseerde locatie of toestel, Yalp helpt u graag bij het realiseren van uw gewenste plek.

Wilt u sparren met een van onze medewerkers over de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Yalp
Nieuwenkampsmaten 12
7472 DE Goor
T. +31 (0)547 289 410
E. info@yalp.nl

Bedrijfsnieuws volgen: 

Ons team staat klaar om u te helpen! Stel uw vraag:

Tel 9 en 6 bij elkaar op.
 
Met het invullen van de bovenstaande gegevens geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.*