Multifunctionele sportvelden op maat

De sportvelden van Yalp zijn ontwikkeld kijkend naar huidige trends. Schaarse buitenruimte, het belang van een gezonde leefstijl, ontmoeting in de openbare ruimte en panna voetbal. Onze sportvelden zijn altijd op maat. Door toevoeging van baskets of (interactieve) grote doelen zijn ook andere sporten mogelijk op het veld zoals handbal, hockey of tennis. Kies de sportveldoplossing die bij u past!

 

Inspirerende sportvelden

(klik op de pijltjes of afbeelding in de fotoslider voor meer informatie)

arcsportswebsite.jpg
Siza Koonings Jaght - Arnhem

Een sportveld met een natuurlijke uitstraling. Deze arcsports staat in Arnhem bij Siza Koonings Jaght

Sportveld gemeente Doetinchem
Gemeente Doetinchem

De gemeente Doetinchem heeft dit sportveld geplaatst met meerdere goals. Door de schuine hoeken komt de bal nooit stil te liggen en blijven de kinderen spelen.

Sportveld Basisschool
Basisschool

Deze basisschool heeft voor een sportveldje met zes goals gekozen. Door de vele goals is het mogelijk om meerdere wedstrijden tegelijk te spelen.

Basisschool Pantarijn Rotterdam
Basisschool Pantarijn, Rotterdam

Deze school heeft gekozen voor een groot Yalp Toro veld met daarbij ook twee grote goals. Hierdoor kan dit veld multifunctioneel gebruikt worden en heeft het alles wat een sportveld moet hebben.

Sportveld Sportboulevard Enschede
Sportboulevard, Enschede

Bij de Sportboulevard in Enschede is naast het sportveld ook een ouderentoestel geplaatst. Hierdoor kunnen jong en oud tegelijkertijd actief bezig zijn.

Sportveld Ambiq zorg Hengelo
Ambiq zorg, Hengelo

Ambiq zorgcentrum ondersteunt kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met een lichtelijke verstandelijke beperking. Op dit sportveld kunnen de mensen ontspannen wanneer zij hier behoefte aan hebben.

Sportveld Basisschool Meridiaan Dordrecht
Basisschool Meridiaan, Dordrecht

Deze basisschool heeft gekozen voor twee velden zodat de kinderen meer plek hebben om te spelen. 

Sportveld Noord-Deurningen gemeente Dinkelland
Noord-Deurningen, gemeente Dinkelland

In Noord-Deurningen is op een speelplek dit sportveld geplaatst. Door de belijning van het kunstgras kan het veld in twee delen worden verdeeld en kan er naast elkaar gespeeld worden.

Sportveld Basisschool Den Haag
Basisschool, Den Haag

Deze basisschool koos voor een multifunctioneel sportveld waar tijdens de winter zelfs een schaatsbaan in geplaatst kan worden.

Sportveld basisschool Finlandia Rotterdam
Basisschool Finlandia, Rotterdam

Naast het sportveld is er ook een pannakooi geplaatst op het schoolplein. Hierdoor heeft de jeugd nog meer keuze om zich tijdens de pauzes te vermaken.

Panna veld basisschool St. Jozef Geldrop
Basisschool St. Jozef, Geldrop

Basisschool St. Jozef koos voor een Pannakooi. Het veld wordt erg veel gebruikt door de voetballende jeugd

Sportveld Happykids Kinderopvang Hoofddorp
Happykids Kinderopvang, Hoofddorp

Kinderopvang Happykids heeft een grote buitenspeelplaats met daarin onder andere dit sportveld. Het sportveld is voor meerdere sporten te gebruiken, zelfs voor rugby!

-> Bekijk hier het productaanbod aan sportvelden

Multifunctionele boardingvelden op maat

Onze boarding-sportvelden worden opgebouwd met modulaire componenten. Daardoor zijn wij in staat om, geheel naar uw wens, een veld op maat te ontwerpen rekening houdend met uw beschikbare ruimte, zowel landschappelijk als financieel.

Bepaal de gewenste elementen zoals basket, scoretellers, grote doelen of minigoals. Door met lijnen, vlakken en kleuren in de kunstgras ondergrond te werken ontstaan er spelvormen die vrij zijn voor eigen interpretatie.

 

Marcia%20de%20Jonker-f89992c1.jpg
"De aanleg van ons sportveld verliep in een soepele samenwerking. Op onze vragen werd direct actie ondernomen en ik werd telefonisch op de hoogte gehouden van de projectvoortgang."
Marcia de Jonker - gemeente Amsterdam
Mogelijkheden sportveld

Voordelen Yalp boarding-speelvelden:

  • Geschikt voor 'high impact' sporten. Bijvoorbeeld hockey.
  • Bedrukbaar. Bedrukte boarding met bijvoorbeeld sponsoruitingen.
  • Spelonderdeel. Afgeschuinde hoeken zorgen dat het spel niet vastloopt in de hoek en de vlakke boarding zorgt dat de bal terugkaatst binnen het spel. Hierdoor wordt het spel dynamischer en is de activiteit groter.
  • Multifunctioneel. Door toepassing van doeltjes over de lengte van het veld, de basket anders te positioneren maakt het eenvoudig meerdere sporten tegelijkertijd uit te oefenen op hetzelfde veld.

 

 

Sportveld Toro

Interactief Sportveld Toro

De Toro is een bijzonder sportveld. De traditionele doeltjes zijn vervangen voor 4 interactieve goals die verdeeld zijn over het veld. Doordat er aan 4 zijden actief gespeeld wordt, is spelen op de Toro zeer dynamisch! De Toro kent spannende spellen die regelmatig aangevuld worden met nieuwe games. Lees meer over de Yalp Toro.

 

 

Voetvolley veld Soccer 44

Soccer44 is een kleurrijk sportveld met in het midden een boarding met gaten. Deze boarding dient als ‘net’ of als ‘goal’. De bedoeling is om voetvolley te spelen met één van de Soccer44 basisspellen of een eigen variant.

Sportkooi met interactieve voetbalmuur

Het Sutu Court is een interactieve sportkooi, bestaande uit de interactieve voetbalmuur Sutu en een boarding van hekwerk. U bepaalt met onze ontwerpers de afmetingen en kunt zelf u naar keuze doeltjes en baskets toevoegen of variëren in het lijnenspel of hekwerk.

Sutu in bestaande sportkooi
Is er al een sportkooi in uw gemeente? Geef deze een upgrade door de Sutu in dit bestaande sportveld te plaatsen. Binnen een beperkter budget dan een nieuwe kooi, krijgt de wijk een geheel nieuwe sportimpuls. Vraag Yalp naar de mogelijkheden.

Lees hier meer over de interactieve voetbalmuur

Meer weten?

 

Onze sportkooien worden altijd op maat voor u samengesteld. Zodat het product helemaal bij de afmetingen van de locatie en uw wensen aansluit.

 

elvo_heuvel2-09d961e7.jpg
Neem contact op met team Yalp
0547 289 410