Wie is Yalp

Het Yalp team

Yalp_team.jpg

De missie van het team van Yalp is om bewegen leuk te maken en iedereen uit te dagen tot sport en spel.

Heeft u morgen een afspraak met een van onze medewerkers? Of spreekt u iemand regelmatig, maar heeft u hem of haar nog nooit gezien? Maak vast een beetje kennis met het Yalp-team via de foto's. Wilt u contact met een van onze medewerkers, neem dan contact op met Yalp via telefoonnummer +31 (0)547 289 410.

Klantbeoordelingen

"Yalp denkt mee" - "De medewerkers van Yalp zijn behulpzaam"

Onze klanten zijn heel erg blij met onze producten en service. Dat laten ze weten via het onafhankelijke meetsysteem dat wij gebruiken om de klanttevredenheid te meten.

Bekijk hier alle klantbeoordelingen, of laat er zelf één achter...

 

Blog

Onze werkwijze

Heeft u een nieuw schoolplein in te richten en hulp nodig bij het ontwerp? Of vraagstukken over de financiering van uw sportplek in uw recreatieonderneming? Of heeft u vragen over veiligheid over een klimtoestel in de openbare ruimte? De 40 medewerkers van Yalp weten alles over sport en spel in de openbare ruimte. Of het nu gaat over wetgeving, de creatieve inrichting van een speelplek, praktische uitvoering of financiële vraagstukken...

Lees meer >

Ontwerp van A tot Z
Highlights

 

Niet genoeg aan deze highlights, maar altijd direct weten wat er speelt bij Yalp? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media:

Vacatures

MVO

Responsibility is in our DNA

Duurzaam ondernemen is geen trend, maar een must om de wereld leefbaar te kunnen houden. Yalp hecht veel waarde aan duurzaam ondernemen, waarden en normen staan hoog in het vaandel. De sociale betrokkenheid begint bij onze medewerkers, maar ook in de omgang met u. Als leverancier van speel- en sportproducten zijn wij ons bewust van de maatschappelijke rol die wij vervullen… spelen, sporten en bewegen voor iedereen.

André Nijhof, Professor Sustainable Business and Stewardship Nyenrode Business Universiteit,
schreef over het MVO-beleid van Yalp.
Lees het hier...

 

 

Partners

Door de juiste mensen om je heen te verzamelen wordt je beter. Samen ben je beter dan alleen. Om er maar een aantal clichés in te gooien. Maar écht; met behulp van onze partners worden onze sport- en speelplek net even leuker. Wij werken samen met betrouwbare leveranciers en zijn aangesloten bij allerlei netwerken.

Klik hier voor al onze partners...

 

Meer weten over ons bedrijf?

Wij hebben een prachtig kleurrijk kantoor, waar wij u vanalles kunnen leren over de ontwikkeling van sport- en speeltoestellen. Ook kunt u hier onze interactieve toestellen uitproberen. U bent van harte welkom in onze YalpAcademy om de internationale filosofie van Yalp te ervaren.
Of om gewoon een kop koffie te komen drinken.

Jeroen-%286%29-c27c0c7d.jpg
yvonne_overmaat2-643fd30e.jpg
+31(0)547289410

Hulp bij financiering

Bij Yalp doen wij er alles aan om u te ondersteunen bij de realisatie van uw speelplek. Wilt of kunt u de investering in een interactief speeltoestel, freerunningplek of speeltuin niet in één keer doen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om uw toestel(len) gespreid te betalen. U betaalt maandelijks een bedrag waarna u uiteindelijk eigenaar wordt van de toestel(len). 
Let op: deze financieringsmogelijkheid is alleen mogelijk voor gemeenten en scholen.

Leer meer >

Speelplek via buurtinitiatief