Hoe Ben zijn verhaal over interactief spelen wist over te brengen in Australië

Wist je dat Nederland op de USA na, de grootste food exporteur van de wereld is? Hoe kan dit, we zijn zo’n klein land? Dit heeft alles te maken met innovatie en gebruik maken van techniek. Dit is precies wat Yalp doet en waarom wij marktleider zijn op het gebied van interactief spelen. Met dit voorbeeld begon ik mijn presentaties in Melbourne, Sydney en Brisbane waar ik op het congres Play & Exercise Insights 2020 and Beyond sprak over interactief spelen. Ik wilde daarmee niet alleen laten zien hoe trots ik ben op Nederland, maar vooral laten zien dat je niet groot hoeft te zijn om iets groots neer te zetten.

Ben Admiraal presentatie

Dat we iets groots aan het neerzetten zijn, werd duidelijk door de grote waardering die ik kreeg na mijn presentatie. Terwijl ze vooraf een beetje sceptisch waren. Is interactief spelen wel leuk en blijft het uitdagend? Is het vandalisme bestendig? Zijn er al projecten gerealiseerd en wat zijn dan de ervaringen?

 

Ben Admiraal interactief spelen
"Gelukkig kan ik al deze vragen met ervaringen en feiten beantwoorden"

We hebben inmiddels al meer dan 700 interactieve toestellen geïnstalleerd in 30 verschillende landen. Daarmee hebben we zeer veel kennis op gedaan, hoe moeten we de producten engineeren, produceren, installeren en servicen. Trots liet ik een foto zien van ons allereerste project en de bijbehorende speelstatistieken. Het product wordt nog steeds super goed bespeeld. Dit bewijst dat interactief spelen blijvend leuk is. Naast dit project heb ik inspirerende referenties laten zien met interactief spelen in de zorg, openbare ruimte, scholen en recreatie. Uiteraard kwam onze wereldwijde samenwerking met Adidas ook aan de orde.

"Interactief spelen wordt steeds meer gezien als een serieuze optie om speel en sportplekken leuker en meer van deze tijd te laten zijn. Naar mijn overtuiging terecht. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd" - Ben Admiraal

In mijn presentatie neem ik de bezoekers heel persoonlijk mee in mijn verhaal. Ik probeer mijn inzichten en mijn ervaringen te delen en de vragen te beantwoorden, Hoe kan het dat Yalp zover is gekomen? Wat maakt Yalp uniek? Wat is de why daarachter? Wat waren de uitdagingen voor Yalp? Welke rol speelt interactief spelen in de markt? Welke problemen lost het op? Wat is interactief spelen eigenlijk? Wat biedt de toekomst?  

Deze vragen kan ik in één blog niet allemaal beantwoorden. Wat ik wel kan doen is mijn Powerpoint presentatie delen. Dat kan eenvoudig met deze link. Je mist dan natuurlijk wel het persoonlijke verhaal erbij. Ben je geïnteresseerd dan word ik graag uitgenodigd om een presentatie te geven. Want wat is er mooier dan over je passie en missie vertellen?

Met een goed gevoel reis ik terug uit Australië na deze drie fantastische seminars met concrete follow up projecten, waaronder een heel mooi project in Melbourne. Onderweg een stop gemaakt in Seoul Zuid Korea, want ook daar is Yalp actief. Een heel bijzondere markt met hoge kwaliteit en veel interesse in innovatie. Wat heeft dit land zich ontwikkeld in 3 jaar, maar daarover later meer. Voor nu sluit ik af met het bedanken van Lark industries, die mij fantastisch hebben ontvangen en het mogelijk hebben gemaakt dat ik mijn verhaal mocht delen.

Wil je graag dat ik bij jouw bedrijf langs kom om een inspirerende presentatie te geven over het spelen van nu en de toekomst? Geef je dan op door een e-mail te sturen en wie weet kom ik bij jullie langs om te vertellen over mijn missie als directeur bij Yalp.


Meld hieronder je bedrijf aan!

 

Dit blog is geschreven door:

Ben Admiraal

Ga terug

Reacties

Laat ook een reactie achter