Bedrijfsfitness, zo kan uw organisatie profiteren!

Bedrijfsfitness levert veel positieve effecten op voor zowel werknemer als werkgever. Bekijk bij ons wat uw organisatie hier zoal mee kan doen en beperk uw ziekteverzuim. De gemiddelde Nederlander zit tot bijna 9 uur per dag en slechts 12,2% voldoet aan de fitnorm 1* van de RIVM. De afwezigheid van regelmatig sporten in combinatie met te lang zitten kan serieuze gezondheidsproblemen veroorzaken, mede hierdoor kiezen bedrijven als Boskalis en Nature's Pride ervoor om sport te faciliteren voor hun werknemers met een eigen sportplek bij hun kantoor. Bedrijfsfitness is een unieke en gevarieerde manier om een sportieve en vitale bedrijfscultuur te creëren.

* De fitnorm 1 vereist dat er minimaal drie keer per week gedurende minimaal 20 minuten intensieve lichamelijke activiteit wordt uitgeoefend.

Beperk het ziekteverzuim in uw bedrijf

Als werkgever heeft u invloed op de gezondheid van uw werknemers tijdens werktijd. Uit onderzoek van Willis Towers Watson afgenomen in 14 landen in Europa blijkt dat de grootste werkvloer gerelateerde gezondheidsgevaren stress, te weinig beweging, obesitas, slechte voeding en te weinig slaap zijn. Veel van deze gevaren zijn gerelateerd aan elkaar en hebben zowel persoonlijke negatieve effecten als negatieve effecten voor het bedrijf. Zijn uw werknemers fit? Dan beperkt u deze gezondheidsgevaren in en zullen zij zich minder vaak kortdurend ziek melden.
Haal het sporten naar het bedrijf toe en bespaar enorm op uw ziekteverzuim kosten, uit o.a. Fins onderzoek en onderzoek van Cap Gemini is gebleken dat elke euro geïnvesteerd in vitaliteit en duurzame inzetbaarheid drie euro oplevert.

bedrijfsfit.jpg

Vitale werknemers creëren een vitaal bedrijf

Vitale werknemers creëren een vitaal bedrijf
Met behulp van de bootcamptoestellen van Yalp zorgt u ervoor dat uw werknemers vitaler worden en ook makkelijker hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. De trainingstoestellen van Yalp verbeteren zowel de spieren als de conditie. Bij een goede hoeveelheid spiermassa vergemakkelijkt dit o.a. het langdurig zitten. Met het verbeteren van de conditie verbetert ook het algemene energieniveau en zijn uw werknemers minder vatbaar voor stress, depressies en ziektes.

• Yalp heeft een ruim assortiment waaruit u kunt kiezen. Bekijk onze toestellen hier!
• De bootcamptoestellen zijn speciaal ontwikkeld voor in de openbare ruimte en kunnen dus tegen een stootje.
• Medewerkers die weten dat hun werkgever moeite doet voor hun welzijn, stralen dit uit naar hun klanten.

Nature's Pride

Ga terug