Blog: Yvonne Overmaat
"Zijn we helemaal gek geworden? Wat als alles lukt?"

Afgelopen weekend was ik met 5 meiden in Barcelona. Sangria op het strand, met de Vespa dwars door de stad, heerlijke tapas...

Bij de vraag: 'wat doe jij?', begin ik enthousiast te vertellen dat ik voor een speeltoestellenbedrijf  uit Twente werk... 'Ja, we verkopen wipkippen en zandbakken'.

yvonne_overmaat2.jpg

MAAR, we ontwerpen ook jongeren hangouts met DJ-tafels voor de buitenruimte met KPN WiFi en hebben een geluidsboog die werkt met bewegingsdetectie die afgelopen week bij Ikea Zwolle 9 uur per dag bespeeld is.

Ik zie een vragende blik. YES! Iemand die Yalp nog niet kent.

Ik hoor mezelf zeggen: met ons Yalp Memo Quest spel bewegen en leren kinderen tegelijk en omdat ze in Harderwijk als gemeente bezig zijn met het thema 'Gezonde Stad' spelen ze daar op de Memo nu een ABC groentespel. Bovenop het dak van het Wilhelmina Kinderziekenhuis hebben we afgelopen maand een sportkooi geplaatst met 4 interactieve goals en een interactieve voetbalmuur die ook bij FOX Sports in de studio staat. Jochem Uytdehaage was bij die opening en was super enthousiast over onze 'Toro', evenals oud Champions League winnaar René Tretschok. We hebben het schoolplein van Amalia ingericht met freerunning, een outdoor bootcamp ontworpen voor de UU, de UT en Health City en hebben samen met Olga Commandeur al meer dan 100 beweegpleinen gerealiseerd bij zorginstellingen.

'Goh, ik wist helemaal niet dat dat soort dingen bestonden, wat cool!'.

Dat horen we natuurlijk vaker en die onbekendheid is onze grootste uitdaging. Inmiddels staan onze interactives in al wel 26 landen. We zijn genomineerd voor de WTC Export Award Oost Nederland. Volgende week donderdag horen we of we gewonnen hebben. In 2020 willen we 1.000 interactives hebben staan. Gisteren tijdens een kwartaalbijeenkomst met ons team gingen de radertjes bij iedereen weer flink tekeer. The sky is the limit. Het deed me denken aan het gevoel dat ik 2 weken geleden kreeg bij het Inspiration360 event in de Ziggo Dome tijdens de presentatie van Richard Branson. 'Screw it, let's do it!'. Zijn we helemaal gek geworden?

MAAR: Wat als alles lukt.....?

Bewegend leren? Spelen bij IKEA? Bootcamp? Indoor speelhal? Jongerenplek met WiFi? De projecten van Yalp in Beeld:

IKEA Zwolle:

Bootcamp bij de Universiteit Utrecht:

Zelf zo'n project realiseren met Yalp? Benader ons via telefoonnummer +31 (0) 547 289 410.
Wij zitten al klaar met ons team om uw belletje te beantwoorden!

 

Sportkooi bij Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht - WKZ

Yalp Memo bij zorginstelling Florence in Den Haag:

Internationaal succes - de interactives in China, gerealiseerd door onze partner Pureland.

 

Feest; beweegtuinen werden deze zomer wekelijks geopend door Olga Commandeur. Hier: Dalfsen en Goes.

 

De eerste DJ-jongerenplek met WiFi HotSpot werd door de Haagse wethouder, KPN en Yalp geopend in in Den Haag.

 

Indoor: de Sutu als publiekstrekker in de grote Finse speelhal Tykkimaki Actionpark in Kouvola.

 

Bijzonder; deze grote speeltuin bij Kids Wonderland in Molenschot van maar liefst 3500 m2, met als grote eyecatcher dit speelschip van Yalp.

 

Zelf zo'n project realiseren met Yalp? Benader ons via telefoonnummer +31 (0) 547 289 410.
Wij zitten al klaar met ons team om uw belletje te beantwoorden!

Ga terug