Een bijzondere reis naar Spanje

Directeur Ben Admiraal en salesmanager Jaap van Putten kijken samen terug op een geslaagd bezoek aan Madrid.

Ben: In november kwam onze collega van Lappset Spanje, Miguel met de gemeente Madrid bij ons op bezoek om de interactieve speeltoestellen te bekijken. Dit bleek een voltreffer, want direct na het bezoek kocht de gemeente Madrid een Sutu en een Memo bij ons. En nu, mochten wij beide producten opleveren in het bijzijn van andere geïnteresseerde Spaanse gemeentes. En dit was een succes! Collega Harrie maakte iedereen op een speelse manier vertrouwd met de Yalp Sutu. We ontdekten meteen hoe goed elke Spanjaard kan voetballen, ze schoten zonder enige moeite de panelen raak en hebben mooie scores neer gezet. Geweldig om te zien! Afsluitend werd er een mooie groepsfoto gemaakt en vervolgden we onze weg door Madrid naar het volgende Yalp project, de Yalp memo.

blog_madrid_1.jpg
Memo_madrid.jpg

De Yalp Memo hebben ze tijdelijk in een 150 hectare groot park opgesteld. Het bleek even iets moeilijker om de aandacht te krijgen, maar toen ze eenmaal de Yalp Memo wat beter begrepen, kwam het enthousiasme. Met elkaar renden we van paal tot paal, deden we reken- en geheugen spelletjes. Het kind kwam weer in ons naar boven. Aan het einde van het event sloot onze groep Nederlandse relaties bestaande uit recreatieondernemers en architecten zich bij ons aan. Samen speelden we nog even fanatiek het spel Tag op de Yalp Memo.

Deze Nederlandse relaties hadden wij uitgenodigd om de unieke Lappset Premium projecten in Madrid te bekijken die door onze Spaanse collega Miguel Carmona zijn ontworpen. De meegereisde gasten waren net als wij erg onder de indruk van de diverse locaties.  

“We keken onze ogen uit, wat een indrukwekkende playgrounds. Mooi dat Madrid het belang van speelruimte beseft en daarin zoveel investeert. Er zijn maar liefst 2.600 parken in Madrid” - Ben

Salesmanager Nederland Jaap van Putten: De projecten zijn bijzonder omdat het linkt aan kunst en spelen. Ze kenmerken zich door de bijzondere thema's die vervolgens zijn omgezet in zeer creatieve staalconstructies waarin ontzettend veel speelwaarde zit. We wilden deze projecten graag laten zien en ervaren omdat deze ook in Nederland te verkopen zijn. Totaal out of the box ideeën kunnen we nu omzetten in bijzondere objecten met veel speelfuncties. 

“Bijna elk idee kunnen we door onze Spaanse partner laten omzetten in iets moois, echt iets bijzonders” – Jaap

Jaap: Het was een geslaagde reis waarin we ook nog eens aan de Spaanse cultuur konden snuiven. Een echte Spaanse lunch op de eerste dag was al een ervaring op zich, om nog maar niet te spreken van het diner 's avonds. Dineren onder optredens van flamenco muziek en dansers was echt bijzonder. De tweede dag heeft onze Spaanse partner uitgelegd, hoe het productie- en ontwerpproces tot stand komt. Echt indrukwekkend. Zelf was ik ook onder de indruk van de kwaliteit van de producten. Goed laswerk, goede rvs glijgoten, mooie constructies voor de netten en zitelementen. 

Ben: Mijn gevoel zegt dat we met deze kennis en inspiratie snel een heel mooi Lappset Premium playground in Nederland gaan realiseren. Daarnaast Spanje kan weleens in onze top 5 van exportlanden gaan belanden. Wat een enthousiasme voor onze interactieve producten. Het volgende event dient zich al aan, de finale van de Champions League in het stadion van Atletico Madrid, waar we samen met de UEFA de Yalp Sutu gaan presenteren.

"Zo blijkt maar weer, met Yalp zijn we altijd in beweging en dat voelt goed!” - Ben

jaapvp-ac56eae7.jpg
Ben Admiraal & Jaap van Putten

Ga terug

Reacties

Laat ook een reactie achter