Yalp store

Houdt een speeltuin leuk en uitdagend met de Yalp store

Een game console zonder hoge kwaliteit games is als een zwembad zonder water, niet erg leuk. De games op onze interactieve speeltoestellen zijn wat de kinderen en spelers van alle leeftijden ervaren wanneer ze op de knop drukken. Het plezier op deze toestellen is hier dan ook direct mee verbonden. Niet alleen wanneer ze een spel voor de eerste keer spelen, maar ook elke keer wanneer ze terugkomen voor meer. De games leuk en interessant houden voor elke speler is één van onze grootste uitdagingen tijdens het maken van de spellen. Dit betekent niet alleen games ontwikkelen die eindeloos gespeeld kunnen worden, maar ook het maken van nieuwe spellen die actueel zijn en aansluiten bij de wensen van de gebruikers.

Games als een service

We creëren spellen als een dienst. De aanschaf van een interactief speeltoestel komt met de belofte  en toewijding om het product te ondersteunen met nieuwe firmware en software updates tot het einde van de levensduur van het product. Elk interactief speeltoestel wordt geleverd met een internetverbinding en een abonnement en dit maakt het mogelijk om constant nieuwe games te ontwikkelen en te uploaden naar de speeltoestellen. Deze abonnementen geven de producteigenaren elk jaar een gratis aantal credits, digitale munten, die gebruikt kunnen worden om zelf nieuwe spellen toe te voegen aan het speeltoestel. Jij bepaalt zelf wat voor soort spellen je graag ziet op het speeltoestel. De plek waar dit allemaal gebeurt is de Yalp Store. De Yalp Store heeft 3 doelen: het laten zien van alle coole beschikbare spellen, de spellen die actueel zijn en de games die je in de toekomst kunt verwachten.

Yalp store

De Yalp Store

Tijdens het bekijken van alle uitdagingen die gepaard gaan met het lanceren van een nieuw leuk spel, ontdekten we dat het eerste obstakel: het gemis van een makkelijk te gebruiken catalogus met onze huidige aanbod aan spellen. De Yalp Store is onze spellen catalogus. Met bijna honderd spellen en dertig beschikbare talen, zitten we nu boven de duizend variaties aan spellen. Elk spel heeft een trailer, beschrijving, beschikbare talen en relevante labels.

7 dagen garantie - games

7 dagen garantie

De eerst volgende vraag is dan natuurlijk kun je een spel uitproberen voordat je het aanschaft. Als je een nieuw spel ziet dat je leuk lijkt, wil je het natuurlijk uitproberen! We hebben het nu super makkelijk gemaakt voor gebruikers en producteigenaren. Ze kunnen een spel eerst uit proberen voordat ze verplicht zijn om het te kopen. Installeer een nieuw spel en als je niet tevreden bent, kun je de credits binnen de eerste 7 dagen gewoon terug krijgen en ze inzetten om een ander leuk spel aan te schaffen.

Release kalender

Onze game ontwikkeling is nu in volle gang en we verwachten een grote hoeveelheid aan nieuwe toffe spellen te lanceren in de komende maanden en zelfs jaren. De release kalender laat alle nieuwe releases zien die je kunt verachten in de komende paar maanden. Wat ze exact zijn blijft alleen nog een verrassing!

De Yalp Store is net zoals onze interactieve speeltoestellen en games constant aan het evolueren en in ontwikkeling. Bezoek de Yalp Store dan ook regelmatig om niet alleen de nieuwe games te bekijken, maar ook om de nieuwe gave functionaliteiten uit te proberen.

release kalender yalp store

Dit blog is geschreven door:

Christiaan%20R%20%285%29-a248f059.jpg
Christiaan Ribbens

Ga terug

Reacties

Laat ook een reactie achter