Yalp op bezoek in Chengdu ter ere van het Chinese Nieuwjaar

"In 2014 ontmoette ik een Chinese vrouw met een ambitie. Ze wilde kinderen en volwassenen gelukkiger maken met het plezier van bewegen en spelen in China. Deze vrouw werd distribiteur van onze interactieve Yalp-producten en introduceerde deze op de Chinese markt. Sindsdien maak ik deel uit van haar droom om mensen gelukkiger en actiever te maken in China. Haar naam is mevrouw Zhou. Ze heeft mijn leven veranderd en waarschijnlijk heb ik de hare veranderd. "- Ben Admiraal

Productontwikkelaar Thomas Hartong en Directeur Ben Admiraal vertellen hun verhaal over hun Chengdu-bezoek ter ere van het Chinese Nieuwjaar.

Thomas: Soms maak je speciale reizen als productontwerper. Vorige week was er één van. Samen met Ben bezocht ik Pureland, onze distributeur in China, vanwege de ontwikkeling van een nieuw voetbalconcept. Dit was mijn tweede reis naar Chengdu en naar China.

chengdu-1-5ba1d283.jpg

Ben: Het was een indrukwekkende reis. China groeit snel. Volgens een plan dat ze in 2016 hebben uitgebracht wil het land tegen 2050 één van de grootste voetballanden ter wereld zijn. Ze willen het aantal voetballers vergroten door meer aandacht te geven aan deze sport. Veel nieuwe voetbalvelden en kooien worden in openbare parken geplaatst en wij bij Yalp zien veel kansen om hier een positieve bijdrage in te leveren op het gebied van interactief spelen. Onze interactieve sport- en speeltoestellen (vooral onze Yalp Sutu voetbalmuur) worden zeer gewaardeerd door onze distribiteur en China. Pureland maakt prachtige ontwerpen voor eigentijdse sport en speeltuinen. Wij zijn dan ook erg trots op deze samenwerking. Samen zijn er al meer dan 25 projecten opgezet in China en daar blijft het niet bij. We maken natuurlijk plannen voor de volgende stap.

“Elke keer als ik naar China reis, word ik enthousiast. Ik weet nooit wat ik kan verwachten en dat is één van de dingen die ik zo leuk vind aan het land en Pureland. Ze werken altijd aan grote projecten en hun werkethiek inspireert me en dat maakt de bezoeken aan China altijd indrukwekkend en leuk.” – Ben

China gaat op locatie bij bepaalde speeltuinen (ook wel WeParks genoemd) extra trainingen en cursussen geven. In het zogenaamde WePark wordt onze Yalp Sutu voetbalmuur de grote “eyecatcher”. We gaan de Sutu verbinden met WeChat, schermen en camera's om zo een ​​slimme en moderne voetbalpraktijklocatie te creëren waar we de voortgang en scores van mensen kunnen meten.

 

Thomas: Het is echt geweldig om met het gepassioneerde team van Pureland te werken en samen de nieuwe mogelijkheden te verkennen. Als alles volgens plan verloopt, kunnen we in april dit jaar het proef concept van het WePark uitproberen. In de onderstaande afbeelding ziet u het ontwerp van ons WePark in Chengdu. We hebben een ruimte gehuurd die midden in het centrum van Chengdu ligt, dicht bij openbare scholen en het metrostation.

Wist je dat Chengdu de hoofdstad is van de zuidwestelijke provincie Sichuan in China? Met een bevolking van meer dan 10 miljoen mensen is Chengdu een van de grootste steden van China.

“Ik keur de keuken trouwens helemaal goed: het is echt vers, divers, lekker en pittig.” – Thomas

Chengdu-56b2baeb.jpg

We waren uitgenodigd voor de jaar afsluiting en het was een grote happening met meer dan 150 mensen, bestaande uit klanten en zakelijke relaties. Er was veel muziek en er werden verschillende dansen uitgevoerd in kostuums, erg indrukwekkend. We werden behandeld als speciale gasten en hadden een geweldig diner, met veel gejuich, wijn en met veel “even lachen naar de camera” momentjes.

Ben: “Ik kreeg de gelegenheid zelf een speech te geven. Ik stuurde mijn tekst al een tijd ervoor naar de vertaler, maar besloot spontaan de hele toespraak te veranderen terwijl ik aan het praten was. De vertaler keek me aan, een beetje geschrokken van mijn plotselinge beslissing om over te schakelen. Hopelijk heb ik het hem niet te moeilijk gemaakt. “

Thomas & Ben kijken uit naar het volgende bezoek aan China, om te kijken hoe het concept er voor staat én om nog eens heerlijk van de Chinese keuken te genieten. “want dat is echt een aanrader hoor” aldus Thomas.

chengdu-2-e9ed981f.jpg
thomas_hartong2-691f4a93.jpg
Ben Admiraal & Thomas Hartong

Ga terug

Reacties

Laat ook een reactie achter