Specials

Er zijn veel sectoren en omgevingen waar spelen een grote meerwaarde heeft. Zoekt u hulp bij de inrichting hiervan? Yalp heeft veel ervaring opgedaan bij de spelinrichting bij hotels, stations, kinderdagverblijven, family entertainment centra, musea, indoor speelhallen, winkelcentra, zwembaden, ziekenhuizen, speeltuinverenigingen, tv-studio's en meer...

Bijzondere locaties

(klik op de pijltjes of afbeelding in de fotoslider voor meer informatie)

special_10-e22f6c63.jpg
Visualisatie Yalp Sona + Yalp Memo

Hier ziet u een inspiratieplaat gemaakt door Yalp. Wij kunnen u thema personaliseren door andere ondergronden en kleuren te gebruiken!

naturespride-cb80b499.jpg
Natures Pride, Maasdijk

Groente- en fruitimporteur Natures Pride wil het gezondste bedrijf van Nederland zijn, en legde daarom een sportfaciliteit voor werknemers aan.

special_1.jpg
Meco, Spanje

Water, land, steen, verschillende hoogtes en een tunnel. Ook verwijst deze overdekte speeltuin naar de olijven die veelvuldig aanwezig zijn in deze regio in Spanje. Van de glijbaan glijden, klimmen, schommelen: alles is mogelijk! 

special_9.jpg
Sutu, center parks Camouille Frankrijk

Met de Sutu in Center parks  is er geprobeerd om tieners te boeien die nog met hun ouders op vakantie gaan. Zo willen ze het productaanbod voor de doelgroep van de parken verrijken. Speciaal voor de doelgroep 12+ staan de toestellen wat verscholen op het park. Opgroeiende tieners willen immers ‘chillen’ en ‘nieuwe vrienden ontmoeten.

special_16-05ed135e.jpg
Trainingsveld

De ontwerpers van Yalp verwerken uw wensen in een totaalontwerp, regelmatig gevisualiseerd in 3D. Dit sportpark is speciaal ontworpen voor alle leeftijden. 

Alcobendas-Park%2C-Madrid%2C-Spanje-c5945204.jpg
Alcobendas Park, Madrid, Spanje

In deze speeltuin van 1.600 m2 staat landschapsarchitectuur centraal. De grote klimstructuur Wall Holla is de absolute aandachtstrekker in deze grote speeltuin.

Special_2.jpg
Onderwater speelpark

Spelen onder water, maar toch ook weer niet. Zitten op de rug van een mega grote rog, wandelen door het zeewier, meeliften met de kwallen, het kan allemaal! 

Indoor speelhal Saariselkae Finland
Indoor speelhal Saariselkä

Indoor speelhal in Angry Birds thema, gerealiseerd door Fins moederbedrijf Lappset.

special_11-96663f27.jpg
Beachlife Sona

Deze Sona heeft als thema het strandleven.  Het is mogelijk om verschillende ondergronden te gebruiken. Vraag ons naar de mogelijkheden! 

special_3.jpg
Het leven op zee

Op zee of op het stand, dit bijzondere park is gemaakt voor iedereen die van de zee of het strand houdt! 

special_8.jpg
Memo visualisatie

Als de standaard kleur van de Yalp Memo niet bij de omgeving past, dan zorgen wij er voor dat dit wel het geval is. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. 

Indoor speelhal Saariselkae Finland
Indoor speelhal Saariselkä

Indoor speelhal in Angry Birds thema, gerealiseerd door Fins moederbedrijf Lappset.

special_7.jpg
Coca Cola Sutu

Ook kunnen wij onze toestellen personaliseren! Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Fort%20Fun%2C%20Bestwig%2C%20DE%20%281%29-b2f928f5.jpg
Fort Fun Duitsland

Begriffen Lernen, Aktivieren, Bewegen und Spielen is bij Fort Fun een belangrijk onderdeel. De interactieve voetbalmuur SUTU is daarom echt een toevoeging om jongeren aan het bewegen te krijgen.

China_special-7711a595.jpg
Chengdu, China

Echte tulpen uit Amsterdam.. maar ze staan niet in Amsterdam! 

Ontwerp-plein-5247f89f.jpg
Ontwerp schoolplein

De ontwerpers bij Yalp tekenen dagelijks schoolpleinen, van schets tot realiseerbaar ontwerp. Samen met u!

Beweegplein2-7255b4b7.jpg
Ontwerp openbare ruimte

Sport en spel ultiem gecombineerd: freerunning, calisthenics, interactieve Memo en een groot interactief sportveld.

Ontwerp-hardloopbaan-c06709d2.jpg
Ontwerp openbare ruimte

De ontwerpers bij Yalp tekenen dagelijks sportieve ontmoetingsplekken, van schets tot realiseerbaar ontwerp. Samen met u!

Openbare-ruimte-94be4eb1.jpg
Ontwerp openbare ruimte

De ontwerpers bij Yalp tekenen dagelijks sportieve ontmoetingsplekken, van schets tot realiseerbaar ontwerp. Samen met u!

special_13.jpg
Station Berlijn

Een inspiratieplaat van een Fono midden op het drukke station in Berlijn. 

Rock'npopmuseum Gronau
Rock'n'Popmuseum

DJ-tafel was een jaar lang de interactieve publiekstrekker in het Rock'n'Popmuseum in het Duitse Gronau. Daarna werd de DJ-tafel doorgeplaatst naar het plein voor het museum, als ontmoetingsplek voor de jeugd.

special_6.jpg
Park Chengdu, China

Dit ontwerp is al bijzonder bij daglicht, maar is pas echt bijzonder in het donker! Door alle verlichting in onze toestellen bloeit het park 's avonds op en ziet het er sfeervol uit. 

Indoor speelplekken

Er zijn veel indoorlocaties waar spelen grote meerwaarde heeft. Iedere locatie en ieder speeldoel is daarin anders. Speelplekken in musea, winkelcentra, family entertainment center, attractieparken en hotels dienen vanuit de opdrachtgever gedacht een ander doel dan puur vermaak.

Yalp denkt indien gewenst mee in branding, strategie, winstsimulatie en commerciële doelstellingen of werkt een 'business model' uit.

Lees hier meer over de inrichting van indoor speelplekken...

 

Kinderdagverblijven

Speeltoestellen moeten leuk zijn, maar tegelijk leerzaam en bijdragen aan de ontwikkeling van het kind. Vooral bij de allerjongste kinderen is dit erg belangrijk. We hebben een groot assortiment aan kleurrijke toestellen die kinderen inspireren om te spelen, te leren en waar ruimte over is gelaten voor verbeelding en fantasie.

Neem contact op met Yalp voor een toesteladvies. Onze adviseurs en ontwerpers helpen u graag. Liever zelf kijken?

Bekijk hier onze speeltoestellen en stel het leeftijdsfilter in op 0 tot 3 jaar...

Zwembaden

Buitenzwembaden zijn voor hun bezoekersaantallen veelal afhankelijk van het weer. Om het aanbod minder weersafhankelijk te maken en breder in te zetten kan een speelvoorziening bijdragen.

Bekijk bijvoorbeeld de speelvoorzieningen van Zwembad de Vijf Heuvels...

 

 

 

 

Speeltuinverenigingen

Een speeltuin die een belangrijke wijkfunctie heeft, waarin jong en oud plezier maakt. Veel speeltuinverenigingen hebben een belangrijke rol in de door de overheid zo gewenste participatiesamenleving. Vindt u als beheerder dat uw speeltuin aan een opknapbeurt toe is? Of wilt u aanvullend toestelaanbod? Voor senioren? Voor jonge kinderen? Hout? Of staal?
Neem voor al uw wensen contact op met Yalp!

En verder...

Zoekt u speeladvies voor een locatie waar zelfs wij niet aan gedacht hebben? Zet onze ontwerpers en adviseurs dan aan het werk door te bellen met Yalp! Wij helpen u graag met uw vraagstuk.

 

 

Contact met Yalp

Speelplekken worden altijd op maat samengesteld aan de hand van uw mogelijkheden en wensen. Voor ieder budget. Aansluitend bij iedere wens. En voor iedere leeftijd. Ons adviestraject is gratis en vrijblijvend. Neem contact op met een van onze medewerkers::

Dennis3-acaf3c2f.jpg
elvo_heuvel2-09d961e7.jpg
Pascal_Elkink%20LR-08a9cc15.jpg
+31 (0)547 289 410