Sportaccommodaties

Met een goede sport-en speelplek trekt u meer bezoekers naar uw sportvereniging én zorgt u dat leden en bezoekers graag nog eens terugkomen. Yalp adviseert u graag welke interactieve speeltoestel, sportproduct of professionele speeltoestellen van Lappset het best bij uw sportvereniging past.

Team Yalp staat altijd voor u klaar!
Bel ons: +31 (0) 547 289 410

Navigeer direct naar:

    

    

Inspirerende sportaccommodaties

(klik op de pijltjes of afbeelding in de fotoslider voor meer informatie)

Beweegbox-af7ffb7f.jpg
De Beweegbox

In de ontwikkeling van interactieve beweegomgevingen gaan Yalp en de Beweegbox nauw samenwerken. Doordat Yalp zich richt op interactieve buitenspeeloplossingen, richt de Beweegbox zich op innovatieve en interactieve oplossingen in de gymzaal.

Lees meer >

Bootcamp HealthCity Hoofddorp
Sportschool HealthCity

HealthCity legde outdoor bootcampfaciliteiten aan bij vestigingen in Amstelveen en Hoofddorp.

Fort%20fun%20SUTU-5f5b4c84.jpg
Fort Fun Duitsland

Fort Fun Duitsland heeft de voetbalmuur SUTU naar binnen gehaald samen met nog drie andere interactieve toestellen om zo gamen en bewegen te combineren. 

Sportaccommodatie van de toekomst

De rol van sportclubs verandert. Accommodaties worden steeds vaker ingericht als wijkvoorziening om deze optimaal te benutten. Sportparken worden ingezet als bruisend centrum van de wijk. Van 8 tot 24 uur vinden sportieve activiteiten plaats voor jong en oud. En dan het liefst multifunctioneel, duurzaam en maatschappelijk verantwoord. Heel anders dan de traditionele vereniging. Toch is deze verandering noodzakelijk voor sportverenigingen om het bestaansrecht te behouden nu bijvoorbeeld de financiële bijdrage van gemeenten stopt. Yalp maakt totaal uitwerkte plannen voor multifunctionele sportverenigingen.

Een voorbeeld? Bekijk hier ons plan voor sportvereniging Hector...

 

 

 

calisthenics.jpg

Zorg dat u deze trend niet mist: urban sports

Yalp is in Nederland urban sport specialist en realiseerde grootschalige projecten in de gemeente Den Haag, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Zwolle, bij de Rijkerswoerdseplassen in Elst, bij de Universiteit Utrecht en Twente en bij HealthCity-vestigingen in Amstelveen en Hoofddorp.

Urban sportplekken voor jeugd en volwassenen schieten als paddenstoelen uit de grond. Zorg dat u deze trend niet mist! Skate, freerunning, bootcamp, calisthenics en fitness in de openbare ruimte blijven immens populair.

Download hier GRATIS de urban sports brochure...

 

Sportaccommodatie van de toekomst


Sportclubs staan in Nederland voor gezondheid, streven naar prestaties, sportiviteit, ontmoeting en natuurlijk plezier. De sportplekken die Yalp realiseert zorgen voor sportieve activiteiten voor jong en oud. Bij Yalp is een multifunctionele, duurzame en maatschappelijk verantwoorde sportplek mogelijk. Wij maken totaal uitgewerkte plannen voor multifunctionele sportverenigingen. Van freerunning en bootcamp tot de interactieve voetbalmuur, sportvelden en pumptracks.

Sportveld

 

 

JA!
Vertel mij meer over inrichting van sportverenigingen.

Yalp linkt spelen en sporten aan het samenbrengen van generaties, bereiken van jongeren en het creëren van sportiviteit bij kinderen. Wij helpen u graag op weg naar een gezonde sportvereniging, boordevol speel en sportruimte die een alle leeftijden en doelgroepen uitdagen.

Er staan maar liefst 40 Yalpers klaar om u te helpen.
Vul het contactformulier in of bel: +31 (0) 547 289 410

Kunnen wij u helpen?

Tel 3 en 2 bij elkaar op.
 
Hierbij geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.