Soccer44

Het voetvolley in moderne stijl

Soccer44 is een voetvolleybalveld in moderne stijl en daagt uit tot een tactisch potje voetbal. Met hard schieten win je niet! Daardoor past het Soccer44 perfect op plekken waar de ruimte schaars is, zoals een schoolplein, recreatiepark of klein speelplein in de openbare ruimte. Zeker als je een specifieke, zachte voetbal gebruikt. Een spelletje Soccer44 is zeer laagdrempelig waardoor er ook buiten verenigingsverband gesport kan worden.

Soccer44 Voetvolley veld
Soccer44 speelveld

Een Soccer44-sportveld is overal te plaatsen, de prijs is uiterst sympathiek, er is geen fysiek contact waardoor er minder kans is op blessures en alle niveaus kunnen tegen elkaar spelen. Soccer44 is in staat om oud en jong, allochtoon of autochtoon, getraind of ongetraind samen op te laten trekken en samen te sporten.

 

Soccer44 spellen
Soccer44 spellen

Op het Soccer44-voetbalveld ontstaat een spel waar het plezier vanaf spat en waarbij iedereen in beweging is. Er zijn een aantal basisspelregels voor Soccer44 , maar er is ook alle ruimte voor eigen interpretatie. Hierboven leest u 4 spelideeën voor het Soccer44 sportveld.

Voetvolley spelen op de Soccer44
Soccer44 Spelvariaties
Soccer44 variaties

Soccer44 is een slim en tactisch voetbalspel. Er zijn een aantal basisregels van toepassing, maar er is ook alle ruimte voor eigen spelinterpretatie. De trainer kan variaties verzinnen, maar ook de kinderen zelf.

 

Contact met Yalp 

Interesse in een Soccer44 speelveld? Ons sales support team staat u graag te woord:

Ellen Pullen
gisela_diepenmaat2-d7668c66.jpg
0547 289 410