Vraagstuk op gebied van sport & spel? 

Heeft u overlast van hangjongeren in uw gemeente? Wilt u meer bezoekers trekken in uw recreatiepark? Wilt u uniek zijn met uw indoorlocatie? Ouderen langer gezond en vitaal houden? Een speelplek samenstellen waar valide en mindervalide kinderen samen spelen? Geen vraagstuk is ons te gek! Wij zoeken samen met u een passende oplossing! Bel voor advies met:

+31 (0)547 - 289 410

motorisch.jpg
Ik wil... motorische ontwikkeling stimuleren op het schoolplein
Aanleg speelt een rol bij de motoriek van kinderen. Er zijn kinderen die makkelijker en soepeler bewegen of van nature sterker of behendiger zijn dan anderen. Naast aanleg is motoriek ook heel goed te trainen. 
Ik wil... leren en educatie stimuleren

Bevorder leerprestaties en stimuleer educatie bij kinderen op een leuke manier! Ons interactieve speeltoestel Yalp Memo staat boordevol rekensommen, een alfabetspel en 500 quizvragen. Alle quizvragen zijn bedacht door het populair-wetenschappelijke magazine Quest. 

Quest-speeltoestel.jpg
move_fit.jpg
Ik wil... flexibele opstellingen sport- en speelplekken

Yalp heeft een concept waarbij flexibele opstellingen sport- en speelruimte in de buitenruimte gerealiseerd kunnen worden. Dit concept genaamd Move(F)it is in eerste instantie ontwikkeld op verzoek van de Gemeente Rotterdam en nu na een succesvolle plaatsing beschikbaar op iedere gewenste plek.

Ik wil... een groene speelomgeving

Een groene omgeving met zand, boomstammen of keien, in combinatie met speeltoestellen zorgt voor de maximale speelbeleving. Yalp maakt een totaalontwerp. De speeltoestellen uit onze twee productlijnen Flora en Basic gaan perfect op in de omgeving en zorgen voor een lange tijd speelplezier.

Natuurlijk spelen
Ouderen in beweging met Olga Commandeur
Ik wil... senioren langer vitaal en gezond houden

Yalp en Olga Commandeur zetten zich in voor beweegstimulering onder ouderen. De kracht van beweegtuinen is de ongedwongen manier van bewegen. Tegelijkertijd laat iedere oefening zich direct vertalen naar het beter functioneren in het dagelijks leven. Naast dat het bewegen goed is voor de gezondheid, doen de ouderen sociale contacten op en is het bovenal gezellig.

Ik wil... een schoolplein waarin kinderen zich razendsnel motorisch ontwikkelen

Freerunning blijkt zeer succesvol in het onderwijs. De kracht is dat ieder kind beweegt op zijn eigen niveau en zijn eigen grenzen verlegt. Freerunning kent geen competitie, maar de uitdaging is te vinden in het verbeteren van de eigen capaciteiten. Dit leidt tot een grotere beweegmotivatie.

Freerunnen op een parkour
Sportvelden
Ik wil...een sportveld aanleggen

Yalp ontwikkelde een modulair systeem waarmee naar eigen wens en inzicht sportvelden gerealiseerd kunnen worden. Rekening houdend met mogelijkheden voor oppervlakte en budget ontwerpt Yalp een multifunctioneel sportveld op maat.

Ik wil... aansluiten bij de sporttrend bootcamp of calisthenics

Yalp loopt voorop met haar diverse fitnessaanbod: bootcamp, calisthenics en traditioneel fitness. Een openbare sportlocatie geeft burgers de kans om gratis te sporten. 

Bootcamp toestellen
Skatebanen
Ik wil.. een skatepark voor jeugd aanleggen

Skaten is en blijft een populaire sport onder jongeren. In een stadse omgeving is kwaliteit en duurzaamheid van skatebanen erg belangrijk, materialen moeten tegen een stootje kunnen. De skatebanen van Rhino voldoen aan de eisen die aan een goede skatebaan gesteld worden!

Ik wil... een doordachte speelplek voor mindervaliden

Yalp ontwerpt speelplekken waarbij specifiek rekening wordt gehouden met kinderen met een beperking. De insteek is altijd dat jong en oud, valide en mindervalide naar hartenlust met elkaar samen kunnen spelen. Iedereen mag meedoen!

Mindervalide speeltoestel
Burgerinitiatief voor een speelplek
Ik wil... gebruik maken van het burgerinitiatief in mijn wijk

Burgers mogen middels het burgerinitiatief aangeven wat hun wensen zijn om hun buurt mooier te maken. Maar hoe doet u dat? En wat kan Yalp hierin betekenen? Wij denken graag  gratis als partner met u mee om uw initiatief tot een succes te maken. Stap voor stap.

Ik wil... speeltoestellen indoor

Een interactief speeltoestel of gethematiseerde speeltoestellen vergroten de aantrekkingskracht van winkelcentra, family entertainment centra, attractieparken, hotels etc. Yalp denkt graag mee met ondernemers en instellingen en verliest daarbij uw commerciƫle doelstelling niet uit het oog.

Indoor speeltuin
Voetbalmuur Sutu
Ik wil... de iPad generatie in beweging brengen.

Kent u die kinderen die altijd aan hun iPad-scherm gekluisterd zitten? De manier waarop kinderen spelen, is veranderd ten opzicht van 10 jaar geleden. De glijbaan en schommel spreekt deze generatie lang niet altijd aan. Verleid kinderen en jeugd om weer buiten te spelen in de openbare ruimte!

Ik wil... graag hulp bij financiering

Yalp ondersteunt u bij de financiering van interactieve speeltoestellen. Hierdoor kunt u uw investering uitsmeren over een langere termijn, terwijl u wel direct gebruik kunt maken van het interactieve speeltoestel.

Financiering regelen voor een speeltoestel
Ontwerpen van een speeltuin
Ik wil...een ontwerp en heb ondersteuning nodig

Yalp levert niet alleen toestellen, maar is partner van A tot Z. Of het nu gaat over normen (attractiebesluit), veiligheid, de inrichting van een speelplek of financiĆ«le vraagstukken. wij leveren service met een ontwerp op maat voor uw speelplek, advies over inrichting, de montage van de toestellen, onderhoud of inspectie. Zo gaan wij te werk!

Contact met Yalp

Staat uw vraag er niet tussen? Gelukkig kunnen wij nog veel meer! Een Yalp speelplek wordt altijd op maat samengesteld, aan de hand van uw mogelijkheden en wensen. Voor ieder budget. Aansluitend bij iedere wens. En voor iedere leeftijd. Ons adviestraject is gratis en vrijblijvend. Neem contact op met een van onze medewerkers:

Ellen Pullen
gisela_diepenmaat2-d7668c66.jpg
Afdeling sales support
+31 (0)547 289 410