Hulp bij financiering 

Bij Yalp doen wij er alles aan om u te ondersteunen bij de realisatie van uw speelplek. Wilt of kunt u de investering in een interactief speeltoestel, freerunningplek of speeltuin niet in één keer doen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om uw toestel(len) gespreid te betalen. U betaalt maandelijks een bedrag waarna u uiteindelijk eigenaar wordt van de toestel(len).

Let op: deze financieringsmogelijkheid is alleen mogelijk voor gemeenten en scholen.

 

Zo werkt gespreide betaling

Stap 1: Plaatsing van toestellen

Stap 2: Betaling in termijnen
U betaalt uw speeltoestel(len) vervolgens in termijnen. De totale kosten worden gedeeld door het aantal maanden dat u nodig heeft voor de betaling. Dit aantal maanden wordt vooraf in overleg met u bepaald. Voor de financiering wordt tussen 5% en 7% rente/risico berekend; Yalp maakt een offerte op maat voor u. Indicatief: op een investering van €30.000 aan speel- en sporttoestellen betaalt u dus €30.000 in drie jaar (maand/kwartaal/jaartermijnen is uw keuze) en de rente/risico kost dan circa €2.000. De extra kosten voor financieren bedragen dan dus ca. €2.000 over drie jaren.

Stap 3: Toestellen worden uw eigendom
Betaling voldaan? Dan zijn de toestellen uw eigendom.

 

Spelen met de speelboog Sona
Het grote voordeel van deze financieringsmethode

De investering wordt uitgesmeerd over een langere termijn, terwijl u wel direct gebruik kunt maken van uw interactieve speeltoestel, freerunplek of speeltuin.

Naast gespreide betaling is ook huren in sommige specifieke gevallen mogelijk. Yalp bespreekt graag de mogelijkheden met u.

 

 

 

JA!
Ik wil meer weten over de financieringsmogelijkheid huur/huurkoop

Bent u geïnteresseerd in één van onze interactives maar beschikt u niet over de benodigde financiële middelen? Of heeft u vragen onze financieringsmogelijkheid huur / huurkoop? 

Wij kunnen u er alles over vertellen!
Vul het contactformulier in of bel: +31 (0) 547 289 410

Onze Yalpers staan klaar om u te helpen! Stel een vraag:

Wat is de som van 3 en 9?
 
Met het invullen van de bovenstaande gegevens geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.*