Vraag over sporten of spelen? Zo gaan wij te werk

Heeft u een nieuw schoolplein in te richten en hulp nodig bij het ontwerp? Of vraagstukken over de financiering van uw sportplek in uw recreatieonderneming? Of heeft u vragen over veiligheid over een klimtoestel in de openbare ruimte? De 40 medewerkers van Yalp weten alles over sport en spel in de openbare ruimte. Of het nu gaat over wetgeving, de creatieve inrichting van een speelplek, praktische uitvoering of financiële vraagstukken...
Team Yalp staat altijd voor u klaar!
Probeert u maar: +31 (0) 547 289 410

Bekijk onze ontwerpen

interactiefspelen_ontwerp-e85e6680.jpg
Interactief spelen in de openbare ruimte

Een openbare speelplek waarbij interactief spelen de eyecatcher is. 

Flora%20ontwerp-ffd1384a.jpg
Ontwerp Natuurlijk spelen met Flora

Het ervaren ontwerpteam van Yalp kan u helpen met een inrichting van natuurlijk spelen in de (woon)wijk. 

beweegtuin-84ec2e50.jpg
Ontwerp Beweegtuin

Wij helpen u graag met het ontwerpen van een aantrekkelijke plek waar ouderen worden uitgedaagd tot bewegen. 

Yalp_recreatie-9452b63f.jpg
Onderscheidend vermogen met interactief spelen

Wij denken graag met u mee voor een ontwerp die past bij uw onderneming. 

buitenspelen_basic_natuurlijk-8336fb28.jpg
Natuurlijk spelen

Meer groen en natuurlijk spelen in de wijk? Het ontwerpteam maakt een speeltuin naar uw wensen! 

Ontwerp-schoolplein-228b2f37.jpg
Ontwerp openbare ruimte

De ontwerpers bij Yalp tekenen dagelijks speeltuinen, van schets tot realiseerbaar ontwerp. Samen met u!

Sutu_ontwerp-3f5771ba.jpg
Ontwerp openbare ruimte

Sport en spel gecombineerd op een sportplek in de openbare ruimte. 

Ontwerp-hardloopbaan-c06709d2.jpg
Ontwerp openbare ruimte

De ontwerpers bij Yalp tekenen dagelijks sportieve ontmoetingsplekken, van schets tot realiseerbaar ontwerp. Samen met u!

Beweegplein2-7255b4b7.jpg
Ontwerp openbare ruimte

Sport en spel ultiem gecombineerd: freerunning, calisthenics, interactieve Memo en een groot interactief sportveld.

Openbare-ruimte-94be4eb1.jpg
Ontwerp openbare ruimte

De ontwerpers bij Yalp tekenen dagelijks sportieve ontmoetingsplekken, van schets tot realiseerbaar ontwerp. Samen met u!

Ontwerp-groot-schoolplein-ca816b88.jpg
Ontwerp schoolplein

De ontwerpers bij Yalp tekenen dagelijks schoolpleinen, van schets tot realiseerbaar ontwerp. Samen met u!

Ontwerp sport- en speeltuin Den Haag
Ontwerp van Brakelstraat, Amsterdam

Zijn uw wensen in kaart gebracht? Dan werken wij dit uit tot een ontwerp.

Zalmplaat Rotterdam
Zalmplaat, gemeente Rotterdam

Yalp ontwikkelt toestellen op maat, zodat deze perfect aansluiten bij de klantvraag. Een schets wordt omgezet naar maakbaar speeltoestel.

Stap 1: Wensen bepalen

Tijdens een eerste gesprek staan uw wensen, maar vooral uw dromen centraal. Met een adviseur van Yalp bepaalt u welke speelwaardes en elementen terug moeten komen in uw speeltuin.

Er wordt ook direct gesproken over de praktische kant als budget, gewenste valondergrond en uitvoerbaarheid. Onze adviseur zal u tijdens het gehele traject blijven begeleiden. Totdat uw droomspeelplek gerealiseerd is.

 

accountmanagers.jpg
projectbureau2.jpg
Stap 2: Ontwerp

U maakt uw wensen voor de speelplek kenbaar, ons ontwerpteam maakt voor u een compleet inrichtingsplan. In het plan wordt rekening gehouden met valzones, veiligheid, looproutes, toegankelijkheid, valondergronden, geschiktheid voor mindervaliden, leeftijdsopbouw, locatie in de wijk (vlekkenplan). Daarnaast houden we indien gewenst rekening met straatmeubilair en groeninrichting.

Stap 3: Projectbegeleiding bij realisatie

Een goedgekeurd ontwerp is de basis, maar de speelplek zal ook gerealiseerd moeten worden. Afgraven, drainage, geel valzand, verdiepte betonnen ondervloer, veiligheidsgras, goedgekeurde rubberen tegels, veiligheidszones, beplanting, hekwerken…

Met andere woorden er moet nogal wat geregeld worden. Wij werken samen met gespecialiseerde en betrouwbare onderaannemers. Onder de regie van ons operationsteam wordt uw speelplek gezamenlijk door alle partijen op een goede wijze gerealiseerd.

Realisatie speelplek met onderaannemers
Montage Yalp
Stap 4: Deskundige montage

Yalp heeft een eigen montagedienst om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen. Al onze monteurs zijn intern opgeleid en KOMO en VCA gecertificeerd. Een opleveringsrapport maakt standaard deel uit van ons dienstenpakket en waarborgt kwaliteit en veiligheid van uw speelplek.

Onze monteurs kennen onze producten door en door, kennen onze klanten en zijn gewend om op plekken te werken waar kinderen spelen of mensen recreëren. Dankzij onze eigen montageploegen kunnen we flexibel en klantgericht werken.

 

Stap 5: Service

Klanttevredenheid en bereikbaarheid zijn zeer belangrijk voor ons. Daarom hebben wij geen lange wachttijden aan de telefoon. Geen keuzemenu's. Wij helpen u altijd vrolijk en vriendelijk. 

Wij willen dat al onze klanten tevreden zijn met ons product en er groots plezier aan beleven. Heeft u een vraag? Wilt u een nieuw onderdeel bestellen? Heeft u een klacht? Of moet er iets worden gerepareerd? Nicole van onze serviceafdeling gaat direct voor u op zoek naar een goede oplossing. En als het nodig is komt servicemonteur Klaas zo snel mogelijk bij u langs voor reparatie.

U bereikt ons via service@yalp.nl of +31 (0) 547 289 410.

 

nicole%26klaas.jpg

 

 

Afspraak maken?

Wij staan klaar om uw speeltuin of sportplek te realiseren. Van accountmanager tot monteur. Sterker nog; we hebben alvast een plekje in de agenda vrijgehouden om u te helpen.

Yalp ondersteunt u van A tot Z. Ons adviestraject is gratis en vrijblijvend. Neem contact op met team Yalp. Vul het contactformulier in of bel: +31 (0) 547 289 410

Onze Yalpers staan klaar om u te helpen! Stel een vraag:

Bereken het volgende: 9 plus 5.
 
Met het invullen van de bovenstaande gegevens geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.*