Pumptrack: uitdagend fietsparcours voor iedereen

Een pumptrack is een gesloten, verhard fietsparcours met heuvels en bochten. De baan beperkt zich niet alleen tot speciale pumptrackfietsen, maar is ook toegankelijk voor BMX-ers, rolschaatsers, longboards, steppers en skaters. Jong en oud komen elkaar tegen op dit uitdagende parcours. 

Populaire urban sport in veilig fietsparcours

Snelle opbouw


De pumptrack is breed inzetbaar en geschikt voor veel doelgroepen. Skaters, stuntsteppers, fietscrossers, BMX, longboards, bijna alles op wielen kan op een pumptrack. De baan van Yalp is supersnel op te bouwen, omdat er geen grondwerk nodig is zoals bij asfaltbanen, de uit modules bestaande baan is verplaatsbaar en neemt weinig ruimte in beslag. Daarnaast zorgt de pumptrack voor het verbeteren van de fietsvaardigheid.

pumptrack.jpg

Veiligheid voorop

De Yalp pumptracks zijn veilig en zijn gekeurd volgens de norm EN1176. Veiligheid staat voorop: de pumptrack heeft geen scherpe randen en geen uitstekende elementen. Ook is het oppervlak is bijna naadloos, waardoor kleine wielen van een skateboard nooit in de naden zullen blijven haken. De pumptrack met kunststof oppervlak zorgt er voor dat de jeugd minder hard valt dan op asfalt en is vrijwel in alle weeromstandigheden te gebruiken. 

-> Bekijk hier alle Pumptracks

Contact met Yalp

Meer weten over Pumptracks?  Of gewoon een keertje praten over de mogelijkheden van de Pumptracks? Ons sales support team of accountmanagers helpen u graag verder:

Ellen Pullen
gisela_diepenmaat2-d7668c66.jpg
jaap_van_putten2-1ddada56.jpg
joost_8-52a6216e.jpg
0547 289 410