My Yalp

Whitepaper

Sportpark van de toekomst

Hoe richt je een vitaal sportpark in? En waar moet je beginnen? Yalp geeft je een handig stappenplan! Lees er nu alles over in deze whitepaper.

In heel Nederland zien we steeds meer sportverenigingen die een transitie maken naar een vitale sportvereniging/ sportpark. Maar waarom zou je tijd, geld en energie steken in een vitaal sportpark?

Wist je dat een vitaal sportpark….

✔ Multi inzetbaar is voor de hele buurt?
✔ Een structurele bron van inkomsten kan zijn?
✔ Kan zorgen voor naamsbekendheid?
✔ Kan zorgen voor meer nieuwe leden?
✔ Kosten kan besparen?

In dit Whitepaper doorlopen we 8 stappen die je moet ondernemen om een vitaal sportpark op te richten en geven we je twee voorbeelden uit de praktijk.

Benieuwd? Ontvang de whitepaper nu gratis!

Met het invullen van mijn gegevens geef ik Yalp tevens toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.

Whitepaper Sportpark van de toekomst

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.