A new way to play

creëren we namelijk inspirerende, uitdagende omgevingen die iedereen uitnodigen tot spelen, sporten en bewegen, maar vooral tot plezier maken. Omgevingen voor kinderen, jeugd én ouderen - See more at: http://www.yalp.nl/19-Missie_en_visie.html#sthash.ck7lIPLc.dpuf

Kinderen spelen steeds minder buiten. Tieners lijken vaak vastgesmolten aan hun smartphone. Volwassenen zitten dagelijks veel te veel uren op een stoel. En wie te weinig beweegt wordt eerder ziek. Heftig? Ja! De realiteit? Dat ook.

Bij Yalp vinden wij dat dit anders kan! Wij hebben ongeveer 40 enthousiastelingen in dienst: van verkopers tot ontwerpers, van marketeers tot monteurs. Met dit team willen we heel Nederland in beweging brengen met vernieuwende speloplossingen die passen bij de hedendaagse maatschappij. Denk aan een outdoor DJ-tafel, aan een bootcamppark of freeruntoestellen.

Mogen wij ook voor u aan de slag? Wilt u ook mensen in beweging brengen?
Laat ons meedenken en bel met: +31 (0)547 289 410.

 

 

Ons geheim
Een eigenzinnig bedrijf, met Twentse nuchterheid

Weet u waar de bedrijfsnaam Yalp voor staat? Nou, de naam YALP is het omgekeerde van PLAY. In 2000 zijn Ben en Irmgard Admiraal met 4 medewerkers begonnen aan het ondernemersavontuur, wat geleid heeft tot een prachtig eigenzinnig vooruitstrevend internationaal bedrijf met 40 medewerkers. Het geheim achter dit succes is onze bijzondere bedrijfscultuur.

We zijn een vriendenclub— maar dan één van professionals. Dat trekt ambitieuze, ondernemende mensen. Trots en behulpzaam. Zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht. En net even anders, wat eigenzinnig, maar met de Twentse nuchterheid. We delen met elkaar ook één geloof, het geloof in SPELEN.

Hans%20van%20Leewen%20%E2%80%93%20Director%20of%20Pleisureworld-613e9dea.jpg
"Yalp blijft zich profileren als de trendsetter op het gebied van interactieve speeltoestellen."
Hans van Leeuwen, woordvoerder vakjury Pleisureworld Noviteiten Award
Logo Yalp
A new way to play
Grondlegger van het interactieve spelen

De hedendaagse jeugd breng je niet zomaar meer in beweging. Daarvoor heb je oplossingen nodig die passen bij deze tijd en in een wereld die continu verandert, die steeds digitaler wordt en waar actief buiten spelen steeds minder wordt. Wij zijn dan ook trots op onze interactieve producten die bij Yalp zijn ontwikkeld en “the best of two worlds” samenvoegen: gamen met actief bewegen.

Yalp is bedenker van het interactieve spelen. Inmiddels staan onze toestellen op meer dan 340 plekken wereldwijd en sleepten vele prijzen in de wacht. Klik hier voor meer info over interactief spelen...

 

Awards

De bijzondere speeloplossingen van Yalp zijn niet onopgemerkt gebleven en hebben mooie prijzen en erkenningen in de wacht gesleept.

WTC Export Award  2016 - Export
Oranje Handelsmissiefonds 2016 - Export
Red Dot Design Award 2014 - Fono

Nominatie NSGK
speeltuinbende award

2014 - All-in
Erkenning Effectief Actief 2014 - Freerunning
EU Profit Innovation Award 2013 - Memo
Erkenning Effectief Actief 2012 - OIB
Pleisureworld Noviteiten Award 2012 - Fono
Building Holland Award 2012 - Sutu
Leisure & Sport Totaal Award 2009 - Sutu
Pleisureworld Noviteiten Award 2009 - Sutu
Pleisureworld Noviteiten Award 2007 - Memo 1 .0
NOT innovatie award 2007 - Memo 1 .0
Pleisureworld Noviteiten Award 2006 - Sona

En we zijn nog niet klaar met ontwikkelen! Ons productportfolio zal de komende jaren alleen nog maar beter en uitgebreider worden.

RedDot.jpg

 

 

"De Red Dot is de grootste designprijs
ter wereld. De DJ-tafel Fono
is gekozen
uit meer dan 4.800 inzendingen
uit 53 landen. Eerdere Red Dot winnaars zijn
Apple, BMW, Nike, Auping en Philips."

Logo Yalp
Ondernemingsplan
De focus van ons bedrijf

Alles wat je met plezier doet, gaat goed. Je bent niet bezig met moeten, maar het werk gaat vanzelf. Je hebt er zin in, je pakt de zaken op en voor je het weet zit de dag erop. Voor ons is werk eigenlijk net als spelen.

Bij Yalp zijn we heel open over onze bedrijfsdoelstellingen. Over onze ambities. En daarin laten wij u graag meelezen, zodat u weet met wie u zaken doet.

Download hier ons ondernemingsplan...

Maak kennis met Yalp: opleiding en educatie
Kantoor Yalp
Kantoor Yalp
Kantoor Yalp
Kantoor Yalp
Kantoor Yalp
Kantoor Yalp
Kantoor Yalp
Uitnodiging
Uniek in de wereld

Er is veel enthousiasme in ons bedrijf en we zien veel mogelijkheden. We ontwikkelen unieke high-tech producten, die uniek blijken te zijn in de wereld. We zijn actief in verschillende marktsegmenten van de openbare ruimte, tot recreatie, van schoolpleinen tot beweegtuinen voor ouderen. Tegelijkertijd zijn we actief in meer dan 15 landen, van China tot Vlaanderen.

Bezoek ons kenniscentrum

Onze deskundigheid delen wij actief binnen onze thuisbasis in Goor. In dit kenniscentrum vindt onderzoek plaats en worden alle producten getest en gedemonstreerd. Het is een open kenniscentrum waar iedereen welkom is om kennis te maken met onze concepten, ze uit te proberen en het verhaal erachter te horen. Interesse in een bezoek? Mail naar info@yalp.nl of bel naar 0547-289410