A new way to play!

creëren we namelijk inspirerende, uitdagende omgevingen die iedereen uitnodigen tot spelen, sporten en bewegen, maar vooral tot plezier maken. Omgevingen voor kinderen, jeugd én ouderen - See more at: http://www.yalp.nl/19-Missie_en_visie.html#sthash.ck7lIPLc.dpuf

De naam YALP is het omgedraaide van PLAY. Yalp levert speel- en sporttoestellen voor de professionele markt, zoals de openbare ruimte, recreatie en scholen.  Bij Yalp willen we spelen, bewegen, sporten en ontmoeten de wereld inbrengen. We creëren met passie, plezier en overtuiging speel- en sportomgevingen die net even anders zijn en die iedereen uitnodigt tot sport, spel, plezier en sociaal contact. Onze specialisatie is om het net even anders te doen en in te spelen op de vernieuwde mogelijkheden van deze tijd. Dat doen wij onder andere door het aanbieden van unieke interactieve toestellen en met concepten die inspelen op de hedendaagse trends. 

“A new way to play” weerspiegelt ons geloof in een nieuwe manier van spelen, die inspeelt op de uitdagingen van deze wereld. Een wereld die continu verandert en steeds digitaler wordt.

 

 

 

Een eigenzinnig bedrijf met Twentse nuchterheid
Hoe Yalp is ontstaan

In 2000 zijn Ben & Irmgard Admiraal met 4 medewerkers begonnen aan het ondernemersavontuur, wat geleid heeft tot een prachtig eigenzinnig vooruitstrevend internationaal bedrijf met bijna 60 medewerkers. Het geheim achter dit succes is onze bedrijfscultuur. 

We zijn een vriendenclub, maar dan één van professionals. Dat trekt ambitieuze, ondernemende mensen aan. Trots behulpzaam zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht, wat eigenzinnig en net even anders maar met Twentse nuchterheid.

"Met Yalp willen we van betekenis zijn voor onze klanten, voor onze omgeving en voor elkaar. Dit impliceert dat we niet verkopen om te verkopen, maar verkopen om met elkaar iets te realiseren dat inspeelt op de vraag, de behoefte erachter" - Ben Admiraal

Logo Yalp
A new way to play
The first to realise Interactive play

Yalp lanceerde in 2006 met veel succes het eerste interactieve speeltoestel ter wereld, de Sona. Inmiddels staan onze toestellen op honderden plekken wereldwijd en sleepten we vele prijzen in de wacht. 

Awards

Yalp lanceerde in 2006 met veel succes het eerste interactieve speeltoestel ter wereld, de Sona. Inmiddels staan onze toestellen op honderden plekken wereldwijd en sleepten we vele prijzen in de wacht:

Red Dot Design Award 2014 - Yalp Fono

EU Profit Innovation Award 2013 - Yalp Memo

Pleisureworld Novelty Award 2012 - Yalp Fono

Building Holland Award 2012 - Yalp Sutu

Leisure & Sport Totaal Award 2009 - Yalp Sutu

Pleisureworld Novelty Award 2009 - Yalp Sutu

Pleisureworld Novelty Award 2006 - Yalp Sona
 
RedDot.jpg

De Red Dot Award is de grootste en meest   prestigieuze designprijs ter wereld. De Yalp Fono outdoor DJ-stand werd gekozen uit meer dan 4800 inzendingen uit 53 verschillende landen.   Eerdere RedDot-winnaars zijn   Apple, BMW, Nike, Auping en Philips.

Ons kantoor
Kantoor Yalp
Kantoor Yalp
Kantoor Yalp
Kantoor Yalp
Kantoor Yalp
Kantoor Yalp