5 redenen waarom je mij als collega wilt bij Yalp Sport & speeltoestellen
My Yalp

5 redenen waarom je mij als collega wilt bij Yalp

Even Yalpen

5 redenen waarom je mij als collega wilt bij Yalp

Wekelijks bedenken we op de marketingafdeling nieuwe content voor onder andere blogs. In onze blogs proberen we de kennis van Yalp over producten en segmenten te delen. Naast kennis is het ook gewoon leuk om meer te weten te komen over het bedrijf. Ik heb speciaal voor jullie dit keer een lijstje op gesteld met 5 redenen waarom je mij (Linda) als collega wilt bij Yalp. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

1. Snoep

De eerste reden waarom je mij als collega wilt, is om mijn snoeppot. Ik begon met een klein snoeppotje maar dankzij een stagiair hebben we nu op marketing een grote snoeppot. Deze snoeppot vul ik altijd. Nu denk je vast, een snoeppot naast je bureau, dat is heftig! Dan snoep je vast de hele dag. Nee, zelf kan ik daar prima van afblijven. Collega’s daar in tegen zijn hier minder goed in… Collega’s komen regelmatig langs om bij te praten of interesse te tonen. Tenminste, dat denk ik altijd. Waar het eigenlijk om gaat is dé snoeppot. Aan de manier van binnen komen heb ik al door voor wat ze komen. Ze kijken niet naar mij, maar ze staan oog in oog met de snoeppot. Meestal gaat het zo: “Hey Lin, hoe gaat het? Lekker aan het werk? Mag ik misschien een snoepje?”. Yalpers weten de snoeppot altijd goed te vinden. Maar ik moet eerlijk zeggen, ik deel ook graag snoepjes uit en kletsen vind ik ook niet erg.

"Dus zit je er doorheen, ben je toe aan suiker, heb je zin om “bij te kletsen”? Dan weet je waar je moet zijn bij Yalp!"

2. Om de lunch

Een jaar geleden heb ik mijn best gedaan om dit te introduceren bij Yalp. Sinds juni 2019 hoef je geen lunch meer mee te nemen naar Yalp, want ik doe maandags de boodschappen. Voor vijf euro kun je mee doen en heb je van maandag tot donderdag lunch. Naast dat het gezellig is eet je ook veel gevarieerder. Daar doe ik mijn best voor! En wil je niet mee doen maar ben je de lunch wel een keer vergeten? Kom dan even naar mij toe, dan regelen we dat je dat je die dag mee kan doen. Tof toch?

3. Ik ben diegene die andere collega’s zo gek krijgt om mee te doen

Of het nou gaat om een warming-up tijdens een Yalp sportdag, buiten een spelletje spelen op de interactives, een bingo tijdens de kerstviering of een video waar we iemand mee willen verrassen. Ik fix het! Mijn enthousiasme werkt (heb ik gehoord uit betrouwbare bronnen) erg aanstekelijk! Check zelf:

Linda header

Waar is dat

feestje?

4. Omdat ik vaak BOB

Ik heb al aardig wat collega’s naar huis mogen brengen na verschillende Yalp feestjes. Dit doe ik met plezier. Nu vraag je je zeker af of ik zelf geen borrel lust? Zeker wel! Maar mensen zien vaak het verschil niet of ik gedronken heb of niet. Omdat ik met of zonder drank er altijd wel een feestje van maak. Om die reden ga ik liever bobben. Dan ben ik een dag later fit en heb ik de collega’s een taxi bespaard.

5. Om de vrijdagmiddag

Wil je graag ongestoord, volledig in rust, zonder vol gestopt te worden met snoep aan het werk? Dan geniet je zeker weten van de vrijdagmiddag. Want dan ben ik vrij!