My Yalp

YALP ACADEMY

Buitensport trends van 2021

Na het bijzondere jaar 2020 stonden we allemaal te popelen om in 2021 langzaam terug te keren naar het normale leven. Terwijl sportscholen en sporthallen nog enigszins worstelden om weer op gang te komen, waren er veel ontwikkelingen, nieuwe producten en innovaties wat betreft buitensportfaciliteiten. Daarnaast hebben we ook bestaande concepten herontdekt. Nu het jaar ten einde loopt en 2022 in het verschiet ligt, blikken we terug op enkele buitensporttrends van 2021 en speculeren we over hoe sommige daarvan het nieuwe jaar in kunnen blijven rollen.

Krachttraining

Sisu is een Fins woord dat de meeste mensen moeilijk direct zullen kunnen vertalen. In feite is het niet zozeer een ding; het is meer een gevoel of een houding. Sisu betekent vastberadenheid en het lef hebben om diep te graven en te blijven vechten; zelfs als je uitgeput bent en het gevoel hebt dat je niet meer verder kunt. Sisu is wat je net dat beetje extra geeft en je helpt om door te zetten. Het is dan ook niet meer dan logisch dat Lappset’s nieuwste lijn SISU Fitness bedoeld is om je te helpen je innerlijke Sisu te vinden en er een schepje bovenop te doen.

Met Sisu Fitness toestellen kun je buiten op een veilige manier trainen. Met gewichten van 5 tot 85 kilo, 100% traploos instelbaar. Sisu Fitness is bedoeld voor iedere gebruiker, ongeacht het fitness niveau. De toestellen zijn veilig en uitnodigend, er zijn functional racks en krachttoestellen. De krachttoestellen zijn traploos instelbaar. Via de QR code op de toestellen heb je toegang tot online training video’s. De Sisu Fitness is niet alleen een lust voor het oog en gemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit, maar is ook gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Dit bespaart geld, en dat is fijn in een tijd waarin de meesten op zoek zijn naar manieren om kosten te besparen.

Lees meer over krachttraining

Laten we tikkertje spelen!

Vergeet alles wat je dacht te weten over het klassieke tikspel. Nou ja, niet alles, maar laten we zeggen dat Lappset CHASE TAG de nieuwe en vernieuwde versie is. De regels zijn hetzelfde, maar nu voeg je elementen van parkour en een hindernisbaan toe om het een echt grondige en leuke work-out te maken. Lappsets CHASE TAG is gemaakt van anti-slip oppervlakken en geschikt voor veel niveau’s. Het stelt spelers in staat om hun kracht en behendigheid te verbeteren, terwijl ze elkaar in de gaten houden. CHASE TAG is een van de toffe onderdelen uit de DASH Parkour freerunning lijn. Lees meer

Dash Parkour

CHASE TAG

tikkertje nieuwe stijl

Lichaamsgewicht training

Lappset’s nieuwste buitensport aanbod, SISU Fitness Frames brengen functionele training naar nieuwe hoogten, op een kleine oppervlakte. Dat beperkt het aantal gebruikers echter niet, want op de grootste van de SISU Fitness Frames kunnen gemakkelijk 20 mensen tegelijk trainen. En dat lekker in de frisse buitenlucht. Of je nu alleen traint of met vrienden, het SISU Fitness Frame is een buitensportapparaat dat een mooie toekomst heeft tot ver na 2021.

Lees meer over SISU

Functionele training

Lappset Fitness is populair geworden dankzij fitnesscompetities zoals de Crossfit Games, Tough Mudder en dergelijke. Het integreert veel verschillende oefeningen en disciplines in een compact en efficiënt productaanbod , zonder dat een grote voetafdruk of ruimte nodig is. Ontwikkeld in samenwerking met 2009 CrossFit wereldkampioen, Mikko Salo, is dit een outdoor sportuitrusting dat gebruikers al meer dan een decennium blijft aanspreken. En meestal goed en open toegankelijk voor iedereen.

Gaming in de fysieke wereld

Interactieve sportspots van Yalp Interactive duiken overal ter wereld dankzij de moderne technologie. Interactief spelen en sporten zijn de interface tussen de digitale en de echte wereld. De spelwereld biedt verbeelding, leren, plezier, afwisseling, de opwinding van het bereiken van het volgende niveau, en de mogelijkheid om niveaus aan te passen aan een individuele speler. Actie, reactie, inhoudelijke, leerzame spellen en bijbehorende apps maken de interactieve speeltoestellen van Yalp uniek en zorgen voor een toegevoegde waarde. Juist de groep die niet uit zichzelf beweegt, wordt verleid om toch in beweging te komen.

Lees meer

Handig: Yalp+ App

Ontdek de extra mogelijkheden van de Yalp interactieve toestellen nu gewoon via je mobiel! Op Yalp+ vinden alle gebruikers een korte uitleg en de regels van de spellen die beschikbaar zijn op het interactieve toestel waar ze op dat moment zijn, hoe lang een spel duurt en met hoeveel spelers het spel gespeeld kan worden.

Interactieve sportspots inspireren de nieuwe generatie om actief te zijn en een gezond leven te leiden!

Interactive playgrounds

just got more fun!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.