My Yalp

YALP ACADEMY WEBINAR

Buurtparticipatie

Steeds vaker worden burgers betrokken bij de besluitvorming rondom de (her)inrichting van een speel- of sportplek in hun wijk. Hoe is deze vorm van burgerparticipatie geregeld binnen jouw gemeente? En hoe zorg je er voor dat projecten niet stil komen te liggen? Hoe doe je het goed?

Hoe is de besluitvorming rondom de (her)inrichting van een speel- of sportplek geregeld in jouw gemeente? Worden bewoners betrokken vanaf het eerste idee of mogen zij kiezen uit een aantal voorstellen? Hoe zorg je dat er voortgang in het proces blijft? Hoe doe je het goed? Veel vragen die beantwoord moeten worden als je buurtparticipatie gaat toepassen.

In samenwerking met Speelplan heeft Yalp een webinar over buurtparticipatie gehouden. Tijdens dit webinar vertellen zij hoe ze kunnen helpen om jullie project tot een succes te maken, van inventarisatie tot ontwerp en realisatie. Tijdens en nΓ‘ de coronacrisis.

Buurtparticipatie
webinar ism Speelplan

Nieuwsbrief

Ja ik wil de nieuwsbrief ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen van mijn e-mail adres geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.