Move(F)it: Flexibele inrichting van (urban) sportruimte

Verplaatsbaar  Meegroeien met de wijk  Te monteren met verschillende toestellen   ZEER succesvol in Rotterdam 
Binnen 1 dag te plaatsen  Zonder ingrijpende technische grondwerkzaamheden

Yalp heeft een concept waarbij flexibele opstellingen sport- en speelruimte in de buitenruimte gerealiseerd kunnen worden. Dit concept genaamd Move(F)it is in eerste instantie ontwikkeld op verzoek van de Gemeente Rotterdam en nu na een succesvolle plaatsing beschikbaar op iedere gewenste plek waar de vraag bestaat voor een (flexibele) sport- en/of speelruimte. Meegroeien met de wijk en verplaatsing van de sportplek na jaren of als tijdelijke oplossingen.

 

Meegroeien met de speelbehoefte van de wijk

Het Move(F)it concept zorgt dat je als gemeente kunt mee groeien met de wijk. Door toestellen te rouleren binnen de gemeente raakt de jeugd nooit "uitgekeken" op een speeltoestel. Met deze oplossing kunnen speelplekken voor zowel oudere als jongere kinderen worden aangepast. Eenmaal investeren in een speel- of sportplek zou normaal gesproken betekenen dat het 10 a 15 jaar op dezelfde plek moet blijven staan. Voortijdig verplaatsen betekent afschrijven van de ondergrond en veel kosten. Met Move(F)it is het mogelijk de plek op te pakken en te rouleren door de stad of wijk zonder dat de ondergrond verloren gaat.

move%28fit%29.jpg
verplaatsen.jpg

 

Flexibel en verplaatsbaar

Move(F)it bestaat uit speciaal gefabriceerde losse platen, afgewerkt met rubberen tegels. Op deze platen kunnen bootcamptoestellen, maar ook een interactief speeltoestel of een traditionele glijbaan worden gemonteerd. Zo kan de opstelling worden ingericht dat men niet alleen beschikt over een uitdagende en multifunctionele sport- en/of speelplek maar ook over de flexibiliteit om deze plek te verplaatsen indien nodig. Het verplaatsen van de plek is binnen één dag te realiseren zonder dat ook hier weer ingrijpende technische grondwerkzaamheden benodigd zijn. Zo heeft u altijd de mogelijkheid om het best passende sport- of spelaanbod te kiezen in uw gemeente, wijk of buurt.

 

 

 

JA!
Ik wil meer weten over het concept Move(F)it

Meer weten over verplaatsbare speelplekken? De mogelijkheden van dit concept in uw gemeente? Of gewoon een keer praten over Move(F)it? 

Ons sales support team of accountmanagers helpen u graag verder.
Vul het contactformulier in of bel: +31 (0) 547 289 410

Vraag stellen of GRATIS informatie aanvragen:

Wat is de som van 4 en 5?
 
Met het invullen van de bovenstaande gegevens geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.*