Productlijnen

A new way to play

Wij leveren speel- en sporttoestellen voor de professionele markt, zoals de openbare ruimte, recreatie en scholen. Onze specialisatie is om het net even anders te doen en in te spelen op de vernieuwende mogelijkheden van deze tijd.  

Ga direct naar onze online catalogus

In onze online product catalogus vind je al onze producten in de hoofdcategorieën spelen, sport en meubilair.

Online catalogus

Wil je eerst meer inspiratie opdoen?

Unieke landmarks: speelplekken naar wens met een indrukwekkend verhaal

Daag jezelf en ons uit en creëer een unieke speeltuin die indruk maakt en bezoekers aantrekt als een magneet. Groot, klein, gecombineerd of een enkel toestel, met unieke landmarks zoeken we samen naar jouw droom met de wow-factor!

Meer over unieke landmarks

 

Modulair maatwerk voor sport- of speeltoestel op maat

De ontwerpers van Yalp bedenken, ontwerpen en realiseren speeltoestellen op maat, precies zoals jij het wilt. Of het nou om een kleine product aanpassing gaat of om een volledig gethematiseerde locatie of toestel. We noemen dit bij Yalp “MyDesign”. MyDesign omvat alles van het veranderen en aanpassen van een enkel onderdeel in een standaardproduct tot het ontwerpen van een compleet gethematiseerde speeltuin, sportterrein of een park binnen ons modulaire systeem.

Modulair maatwerk

Indoor merkbeleving: Bringing brands to life

  • Hoe trek ik meer bezoekers naar mijn leisure onderneming?
  • Wat voor soort attracties zouden werken?
  • Wat kan ik doen om de waarde van mijn merk te laten groeien?
  • Hoeveel moet ik investeren om mijn doel te bereiken?

Indoor merkbeleving richt zich op unieke, grootschalige en op maat gemaakte ontwerpen voor binnen en buiten. Van de ontwerpconceptfase tot de oplevering werken wij nauw met je samen. Samen kijken we zowel naar het grote geheel als naar de details. We creëren iets bijzonders samen: een uniek concept dat zorgt voor geweldige bezoekerservaringen en hoge bezoekersaantallen.

Meer over indoor merkbeleving

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.