My Yalp

Assortiment

A new way to play

Wij leveren speel- en sporttoestellen voor de professionele markt, zoals de openbare ruimte, recreatie en scholen. Onze specialisatie is om het net even anders te doen en in te spelen op de vernieuwende mogelijkheden van deze tijd.  

Ga direct naar onze online catalogus

In onze online product catalogus vind je al onze producten in de hoofdcategorieën spelen, sport en meubilair.

Online catalogus

Wil je eerst meer inspiratie opdoen?

Lappset Creative: Bringing brands to life

  • Hoe trek ik meer bezoekers naar mijn leisure onderneming?
  • Wat voor soort attracties zouden werken?
  • Wat kan ik doen om de waarde van mijn merk te laten groeien?
  • Hoeveel moet ik investeren om mijn doel te bereiken?

Lappset Creative richt zich op unieke, grootschalige en op maat gemaakte ontwerpen voor binnen en buiten. Van de ontwerpconceptfase tot de oplevering werken wij nauw met je samen. Samen kijken we zowel naar het grote geheel als naar de details. We creëren iets bijzonders samen: een uniek concept dat zorgt voor geweldige bezoekerservaringen en hoge bezoekersaantallen.

Lees meer

Lappset Premium: voor onderscheidende projecten

Lappset Premium draagt ons idee over speeltuinen uit! Deze moderne speeltuinen zijn stadsgezichten van de toekomst, gemaakt voor alle zintuigen. Lappset-speeltuinen combineren architecturale elementen en intrigerende structuren in een gedenkwaardige speeltuin. Hun interactieve en unieke elementen laten je verbeelding de vrije loop.

Lees meer

Op zoek naar een sport- of speeltoestel op maat?

De ontwerpers van Yalp bedenken, ontwerpen en realiseren speeltoestellen op maat, precies zoals jij het wilt. Of het nou om een kleine product aanpassing gaat of om een volledig gethematiseerde locatie of toestel.

Product op maat