My Yalp
Yalp Speeltoestellen

Veilige en inspirerende speeltoestellen

Speelplekken met speeltoestellen van Yalp

Overal ter wereld spelen kinderen als ze de kans krijgen. Een veilige en inspirerende speelplek met speeltoestellen ondersteunt het leren en de ontwikkeling van een kind.

Het voedt creativiteit, versterkt het concentratievermogen en ontwikkelt sociale vaardigheden en motorische functies.

Dit is onze visie

Bij Yalp willen we spelen, bewegen, sporten en ontmoeten de wereld inbrengen, omdat het ons leven verrijkt met een positieve bijdrage aan onze fysieke, geestelijke en sociale fitheid. Speeltoestellen spelen daar een grote rol in.

 

Onze productlijnen in speeltoestellen

Finno
Speeltoestellen met frisse kleuren

Finno is één van de eerste productlijnen met speeltoestellen van Lappset. En dit is een zeer populaire productlijn bij Yalp. Finno nodigt kinderen uit om te spelen. Mede door het veelzijdige assortiment gecombineerd met de frisse kleuren. De speeltoestellen uit de Finno lijn worden continu vernieuwd met behulp van ontwerpers en gebruikers. Er is keuze uit vijf kleurenthema’s. De Finno speeltoestellen zijn makkelijk te combineren met andere producten zoals Bootcamp, fitness & beweegtoestellen. Maar ook met seniorentoestellen. Eén van onze basisfilosofieën is om kinderen, ouders en grootouders te stimuleren om samen te bewegen.

Lees meer over Finno

 

ABC peuter-kleuter
Spelen voor de allerkleinsten

Peuters hebben een natuurlijk verlangen om nieuwe manieren van bewegen te leren. Hun enthousiasme, fysieke vaardigheden en lengte vereisen daarvoor specifieke frames. ABC speeltoestellen van Finno zijn daarom ontworpen om de motorische ontwikkeling te ondersteunen. De kleuren, vormen, materialen en afmetingen van de frames stimuleren het natuurlijke enthousiasme van kinderen om te bewegen en te spelen. De ABC toestellen zijn gebruiksvriendelijk en visueel aantrekkelijk. De speeltoestellen zijn met name bedoeld voor kinderen jonger dan 4 jaar en hun ouders. De ABC speeltoestellen van Finno zijn makkelijk te combineren met andere producten.

Bekijk onze ABC speeltoestellen

Cloxx
Metalen toestellen

Onze speeltoestellenlijn Cloxx past goed in een stedelijke omgeving. En spreekt naast jonge kinderen ook de oudere jeugd aan. Deze metalen producten zitten vol uitdagingen. Ze zijn daarnaast stevig en bestand tegen slijtage. Klik hier voor het kleurenoverzicht. Cloxx is makkelijk te onderhouden en heeft weinig groot onderhoud nodig. Doordat de structuur eenvoudig en slijtvast is, is Cloxx een goede investering voor een speelplek in de openbare ruimte of op het schoolplein.

Lees meer over Cloxx  Bekijk onze Cloxx speeltoestellen 

 

Parkour
Freerunning

Parkour, ook wel freerunning, is het moderne apenkooien. Maar dan voor op het schoolplein of in de openbare ruimte. Kinderen moeten van speeltoestel naar speeltoestel bewegen of de lijnen en stippen in het kunstgras gebruiken. Al deze sprongen maken zij op eigen manier en niveau. Daardoor vinden kinderen bewegen leuker en gaan ze méér bewegen. Freerunning blijkt zeer succesvol in het onderwijs. Zowel de beweegintensiteit als de beweegvariatie op een freerunplein is ongekend hoog. De kracht is dat ieder kind beweegt op zijn eigen niveau en zijn eigen grenzen verlegt. Freerunning kent geen competitie, de uitdaging is te vinden in het verbeteren van de eigen capaciteiten. Niet de leerkracht vertelt hoe je een oefening moet uitvoeren, leerlingen kunnen dit zelf ontdekken.

Download brochure  Bekijk onze parkour toestellen

Halo 
Iedereen houdt van uitdaging

Wil je een echte eyecatcher met een waanzinnig uitzicht? Halo Cubic torens gaan de hoogte in door ze als blokken te stapelen. Ook in de breedte is dit modulaire systeem makkelijk uit te breiden, zelfs op een later moment. The sky is the limit! Speelelementen als klimtouwen, tunnels, glijbanen, vogelnestschommels en balansballen maken het helemaal af. Er zijn veel kleuren mogelijk. Dit speeltoestel is ook mogelijk als tijdelijke speelplek. Door de eindeloze combinatiemogelijkheden in vormen, afmetingen, kleuren en materialen kun je je eigen twist aan het toestel geven. Zo krijg je veel speelwaarde waarvoor weinig m² ruimte nodig is.

Lees meer over Halo

Clover
Natuurlijk spelen 

Een natuurlijke speeltuin biedt kinderen de kans om op ontdekkingsreis te gaan. Toch is alleen natuur niet genoeg! Natuurlijke speeltoestellen waarop kinderen glijden, klimmen en schommelen zijn nodig om een speelplek blijvend leuk te houden. Wat speelwaarde betreft zijn Clover producten echte klassiekers. De speeltoestellen bevatten de meest basale en traditionele speelfuncties als klimmen, hangen, balanceren, schommelen en glijden. De ongeverfde, esthetisch vereenvoudigde speeltoestellen zijn door hun neutrale uitstraling perfect geschikt voor diverse omgevingen. Clover toestellen passen ook in krappe budgetten, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Ze bieden veel speelwaarde, hebben geen scheurvorming en blijven langdurig mooi.

Lees meer over Clover

Flora
Natuurlijk spelen

Flora, de naam zegt het al, een natuurlijke speeltuin waarin kinderen de natuur beleven. Spelen in de vorm van glijden, klimmen en schommelen zorgen voor een blijvend leuke speelplek. Daarnaast stimuleren ze de motorische ontwikkeling van kinderen. De Flora lijn is gebaseerd op organische vormen uit de natuur. De daken zijn een referentie naar boombladeren. De klimgrepen verwijzen naar boomtakken die doen denken aan de willekeur van een bos. Nerven zijn zichtbaar waardoor het natuurlijke karakter van het hout wordt behouden. Onze natuurlijke speeltoestellen Flora bieden veel speelwaarde, hebben geen scheurvorming en blijven daardoor langdurig mooi. De natuurlijke houtkleur blijft zijn bruine, warme kleur behouden.

Lees meer over Flora

Ruimtenetten
Extra uitdagend

Terwijl van andere materialen weinig reactie terugkomt, gaat touw een dialoog met je. Kinderen trainen vaardigheden als reactievermogen, evenwichtszin, krachtontwikkeling, beweeglijkheid en behendigheid. De motorische vaardigheden worden door onze ruimtenetten geprikkeld.

Lees meer over ruimtenetten  Bekijk onze ruimtenetten

Vertical Maze
Een duurzaam, modulair speeltoestel

Je hebt geen grote ruimte nodig om een spectaculaire speeltuin te hebben. De Vertical Maze heeft een geweldige uitstraling. Dit speeltoestel vangt je blik en wekt je nieuwsgierigheid. De houten constructie van dit speeltoestel maakt het een duurzaam toestel. Ook neemt de Vertical Maze weinig ruimte in. Dit komt doordat het een smal en hoog speeltoestel is. Door het modulaire ontwerp kun jij je eigen versie samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een U-vorm of een L-vorm. We voeren de aanpassingen door die jij graag wilt! Zo krijg jij de speelplaats die je voor ogen hebt.

Lees meer over Vertical Maze

Wall-Holla
Voor verticaal avontuur in een beperkte ruimte

Met Wall-Holla laat je 21-42 kinderen samen spelen op een compacte ruimte van 50 tot 100 m². Wall-Holla is een blikvanger door zijn hoge en doorzichtige structuur.  Daarnaast is het ook een voortdurend veranderend kunstwerk! Spelen in een Wall-Holla is erg uitdagend voor diverse leeftijden. Door de volledig transparante structuur kunnen ouders altijd een oogje in het zeil houden. De afmeting en kleuren kunnen we naar wens aanpassen, daarnaast is uitbreiding mogelijk zoals met glijbanen, brandweerpalen en hydraulische drop zones.

Lees meer over Wall-Holla

Thema toestellen
De beleving van storytelling

Stap aan boord van een schip of vlieg in een helikopter. Thematisering doet een beroep op de fantasie van jong en oud. Thematisering vertelt een verhaal aan de bezoeker. Hierdoor wordt het verblijf en vooral het spelen zelf als intenser ervaren. Wij nemen de klant graag mee in hun eigen verhaal en toveren iedere plek, zowel in- als outdoor om naar een unieke ervaring. Alles is mogelijk! Laat je fantasie de vrije loop en ontwikkel samen met Yalp het speeltoestel van je dromen. Wij zijn in staat om de meeste van onze standaard speeltoestellen en kleuren volgens jouw wensen te thematiseren.

Lees meer over thema toestellen  Bekijk voorbeelden van thema toestellen

Speelaanleidingen
Inrichtingselementen

Speelaanleidingen zijn inrichtingselementen die op een eenvoudige manier een straat, schoolplein, wijk of speelplek helpen aankleden. Hierdoor zijn ze een leuke aanvulling voor de speelomgeving waarbij de creativiteit van jongeren wordt gestimuleerd. Denk aan ‘pleinplakkers’ waarmee verkeerspleintjes, hinkelbanen en diverse andere spellen op de bestrating gemaakt kunnen worden. Ook producten als balanceerparcoursen, kruipbuizen, speelwandjes, knikkerpotjes en kleine trampolines zijn speelaanleiding. Deze elementen integreren we in onze ontwerpen, sommige producten zijn ook los aan te schaffen.

Lees meer over speelaanleidingen

Muziektoestellen Samen muziek maken

Onze muziektoestellen zijn gemaakt om permanent buiten te staan. De instrumenten stimuleren de creativiteit en muzikaliteit van kinderen en zijn gemaakt om lekker samen buiten muziek mee te maken. Zonder enige ervaring kan iedereen hier wat leuks op spelen!

Lees meer over muziektoestellen  Bekijk onze muziektoestellen

Lappset Premium
Voor onderscheidende projecten

Lappset Premium draagt ons idee over speeltuinen nog verder uit! Deze moderne speeltuinen zijn stadsgezichten van de toekomst, gemaakt voor alle zintuigen. Lappset-speeltuinen combineren architecturale elementen en intrigerende structuren in een gedenkwaardige speeltuin. De interactieve en unieke elementen laten je verbeelding de vrije loop.

Lees meer over Lappset Premium

 

Lappset Creative
Bringing brands to life

  • Hoe trek ik meer bezoekers naar mijn leisure onderneming?
  • Wat voor soort attracties zouden werken?
  • Wat kan ik doen om de waarde van mijn merk te laten groeien?
  • Hoeveel moet ik investeren om mijn doel te bereiken?

Lappset Creative richt zich op unieke, grootschalige en op maat gemaakte ontwerpen voor binnen en buiten. Van de ontwerpconceptfase tot de oplevering werken wij nauw met je samen. Samen kijken we zowel naar het grote geheel als naar de details. We creëren iets bijzonders samen: een uniek concept dat zorgt voor geweldige bezoekerservaringen en hoge bezoekersaantallen.

Lees meer over Lappset Creative

Nieuwsbrief

Ja ik wil de nieuwsbrief ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen van mijn e-mail adres geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.