Thema toestellen

Thema toestellen voor extra beleving

Thema toestellen

Prikkel de fantasie van kinderen met de mooiste thema toestellen. Of het nou een speeltoestel in de vorm van een schip is of een wipwap in de vorm van een dinosaurus.

Voor elke leeftijdscategorie is er een mooi thematoestel. Bekijk ons uitgebreide assortiment en kies het perfecte thematoestel voor jouw speelplaats of schoolplein.

Grote thema toestellen

Een groot thematoestel is zeker weten een blikvanger voor je speelplek of schoolplein. Een vikingschip dat boven het plein uitsteekt of een kasteel met ‘ophaalbrug’, het trekt de aandacht van kinderen en laat het niet meer los. Zo vind je bij ons nog vele andere grote toestellen met een specifiek thema, zoals onderstaande:

 • Vissersschip
 • Boerderij
 • Speelschip
 • Locomotief
 • Molen
 • Speelkasteel
 • Vliegtuig
 • Avonturenbos
 • Helikopter
 • Brandweerauto

Al deze thema toestellen bevatten een combinatie van speeltoepassingen als glijbanen, klimnetten, slingerringen en klimwanden.

Kleine thema toestellen

Naast grote thema toestellen zijn er talloze kleinere thema toestellen voor de jongste jeugd. Een wipwap in de vorm van dieren of voertuigen, kleine glijbaantjes of surfplanken. Hiermee maak je de speelplaats tot een mooi geheel waar kinderen van alle leeftijden plezier kunnen beleven. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om meerdere kleine thema toestellen te combineren tot een speelpark voor de kleintjes.

Benut de fantasie van kinderen

Het kinderbrein zit vol fantasie en die zetten kinderen in tijdens het spelen. Een normaal speeltoestel kan door kinderlijke fantasie al een vikingschip worden, maar als je toestel er dan ook nog eens echt uitziet als een schip! Binnen de kortste keren wanen kinderen zich in gedachten in de tijd van de Vikingen met in plaats van zand, woeste zeeën om zich heen. Of hoe zou het zijn om in de jungle te zijn? Ze beleven het tijdens het spelen in het avonturenbos-toestel.

 

Je eigen thema

Het kan ook zijn dat je liever je eigen thema bedenkt voor de toestellen of een hele speelplek. Ook dat is mogelijk. Raadpleeg daarvoor eens onze Lappset MyDesign service om te zien of jouw idee al eens is uitgevoerd. Staat het er niet tussen? Dan staan onze ontwerpers te springen om je te helpen met een schets voor jouw thematoestel of een hele speelplek! Alvast wat meer inspiratie vind je in deze flyer.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.