My Yalp

Precies zoals jij dat wilt

Op zoek naar een sport- of speeltoestel op maat?

De ontwerpers van Yalp bedenken, ontwerpen en realiseren speeltoestellen op maat, precies zoals jij het wilt. Of het nou om een kleine product aanpassing gaat of om een volledig gethematiseerde locatie of toestel.

MyDesign

De ontwerpers van Yalp kunnen je helpen met het bedenken van het ultieme en unieke sport- en speeltoestel. We noemen dit bij Yalp “MyDesign”. MyDesign omvat alles van het veranderen en aanpassen van een enkel onderdeel in een standaardproduct tot het ontwerpen van een compleet gethematiseerde speeltuin, sportterrein of een park binnen ons modulaire systeem.

Alles is mogelijk!

Laat je fantasie de vrije loop en ontwikkel samen met Yalp het toestel van je dromen. Wij zijn in staat om de meeste van onze standaard speeltoestellen volgens jouw wensen te thematiseren.

(1/5) Wil je inspiratie opdoen? Bekijk hier reeds gerealiseerde/geconfigureerde toestellen!

(1/5) Wil je inspiratie opdoen? Bekijk hier reeds gerealiseerde/geconfigureerde toestellen!

(2/5)

(2/5)

(3/5)

(3/5)

(4/5)

(4/5)

(5/5)

(5/5)

Speeltoestellen aanpassen

Speelplekken vragen vaak om maatwerk; standaard toestellen voldoen niet altijd aan de wensen of passen niet in de beschikbare ruimte. Wil je bijvoorbeeld verschillende speeltoestellen samenstellen tot één groot toestel? Of wil je de glijbaan net op de andere zijde van een speelcombinatie? Door het modulaire systeem waaruit de toestellen gemaakt zijn, is ieder denkbaar toestel mogelijk. Ook als je een speeltoestel in een andere kleur wilt of wilt voorzien van print.

Elementen uitwisselen

Is het product net niet helemaal je smaak en heb je bijvoorbeeld liever een rood hekje in plaats van blauw? Of een zadeldak in plaats van een piramidedak? Je kunt de Lappset speeltoestellen naar eigen smaak aanpassen, meestal zonder dat de prijs van de speeltoestellen verandert.

Maatwerk is eenvoudig en snel
Onze ervaren mydesigners weten alles rondom de praktische veiligheid van toestellen. Daar houden we uiteraard ook bij maatwerk producten rekening mee. In de meeste gevallen zijn wij in staat om producten op maat te leveren in bijna dezelfde tijd als onze standaardproducten.

Ga verder met unieke landmarks

Wil je nog een stapje verder gaan, een speelplek naar wens met een echt indrukwekkend verhaal. Daag jezelf en ons uit en creëer een unieke speeltuin die indruk maakt en bezoekers aantrekt als een magneet. Groot, klein, gecombineerd of een enkel toestel, met unieke landmarks zoeken we samen naar jouw droom met de wow-factor!

Unieke landmarks

YalpSports sportvelden op maat

Onze boarding-sportvelden worden opgebouwd met modulaire componenten. Daardoor zijn wij in staat om, geheel naar jullie wens, een veld op maat te ontwerpen waarbij we rekening houden met de beschikbare ruimte, zowel landschappelijk als financieel.

Door toevoeging van baskets of (interactieve) grote doelen zijn ook andere sporten naast voetbal mogelijk op het veld zoals handbal, hockey of tennis. Door met lijnen, vlakken en kleuren in de kunstgras ondergrond te werken ontstaan er spelvormen die vrij zijn voor eigen interpretatie.

 

(1/5) Wil je inspiratie opdoen? Bekijk hier een aantal voorbeelden.

(1/5) Wil je inspiratie opdoen? Bekijk hier een aantal voorbeelden.

(2/5)

(2/5)

(3/5)

(3/5)

(4/5)

(4/5)

(5/5)

(5/5)

Skateparken op maat

Skaten is en blijft een populaire sport en hoort bij een urban sportplek. Kwaliteit en duurzaamheid van skateparken in de openbare ruimte is erg belangrijk, materialen moeten tegen een stootje kunnen. Maar vooral het ‘ride comfort’ en de ‘flow’ van het skatepark zijn belangrijk voor de skaters. De skateparken van het internationaal gerenommeerde merk Rhino zijn mede ontworpen door de bekende pro-skater Manuel Thiry alias “Slick”.

Rhino werkt met modulaire componenten. Hierdoor zijn veel combinaties te maken en is elk skatepark uniek. Skaters hebben vaak hun eigen wensen en weten precies wat ze willen. Dankzij de flexibiliteit van het systeem kan de baan ook gemakkelijk worden aangepast of uitgebreid worden.

(1/3) Wil je inspiratie opdoen? Bekijk hier een aantal voorbeelden.

(1/3) Wil je inspiratie opdoen? Bekijk hier een aantal voorbeelden.

(2/3)

(2/3)

(3/3)

(3/3)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.