Unieke landmarks

Maak indruk en vertel een uniek verhaal met je eigen unieke landmark

Een speelplek naar wens met een indrukwekkend verhaal

Daag jezelf en ons uit en creëer een unieke speeltuin die indruk maakt en bezoekers aantrekt als een magneet.

Groot, klein, gecombineerd of een enkel toestel, met unieke landmarks zoeken we samen naar jouw droom met de wow-factor!

Co-creatie voor een onvergetelijke ervaring

Met een unieke landmark kun je met jouw speelplek je verhaal op een leuke en unieke manier vertellen. Daar gaan we samen mee aan de slag. Naast onze zoektocht naar de wow-factor definiëren we eisen en wensen op gebied van:

  1. Locatie
  2. Grootte
  3. Thematisering
  4. Speelwaarden en -functies
  5. Stijl en productlijnvoorkeuren
  6. Budget

Welk verhaal wil jij vertellen? Laat het ons weten en wij passen het ontwerpproces, de activiteiten en de capaciteit daarop aan!

Architectonische ontwerpen

Architectonische en speelbare landmarks die opgaan in de omgeving.

Dit unieke speeltoestel in de vorm van een Mammoet dat is geplaats in het Harwoord Park Dallas geeft het perfecte voorbeeld van een architectonisch en sculpturaal ontwerp. Het omarmt de geschiedenis van Dallas en zit boordevol speelwaarden!

"Een unieke landmark vertelt een verhaal en geeft je een bijzonder gevoel dat je bij blijft."

Strandpark De Zeeuwse Kust in Renesse

Strandpark de Zeeuwse Kust is een prachtige 5 sterren camping gelegen aan het strand van Renesse. Bezoekers kunnen hier genieten van het strand, de Zeeuwse lekkernijen en nu ook van een unieke speelplek. Zeg nou zelf, laat dit geen indruk achter?!

Groot, gethematiseerd en grandioos

 

Traumland is on fire!

Uniek is het zeker, deze brandweer-speelplek. Volledig in brandweerkostuum presenteerde onze eigen Julian deze speelplek in brandweer-thema aan de klant. En dat was een schot in de roos! Met een Sona, een Wall-Holla en een hele toffe brandweerkazerne creëerden we een speelplek waar kinderen hun fantasie kwijt kunnen.

Inez Ehe (eigenaresse): “Dit is de enige plek in het park waar ouders met hun kinderen samen spelen.”

We ontwerpen de speeltuin van je dromen samen!

Wij helpen je een droomplek te realiseren waar na een bezoek nog lang over nagepraat wordt. In een co-creatie gaan we samen aan de slag met jouw idee. Tijdens een eerste gesprek staan wensen en vooral je dromen centraal. De adviseur van Yalp bespreekt samen met jou welke speelwaardes en elementen terug moeten komen in jouw sport- of speelomgeving. We bespreken ook meteen praktische zaken zoals budget, gewenste valondergrond en uitvoerbaarheid. Onze adviseur blijft je het hele traject begeleiden totdat jouw droomplek gerealiseerd is.

Met een landmark kun je met jouw speelplek je verhaal op een leuke en unieke manier vertellen. Benieuwd hoe we samen jouw eigen speelplek ontwerpen die uniek en rijk aan speelwaarden is? Bekijk het in de brochure ‘Hoe maak je een landmark op maat’?

Download brochure

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.