Leisure

Strandpark De Zeeuwse Kust in Renesse

Strandpark de Zeeuwse Kust is een prachtige 5 sterren camping gelegen aan het strand van Renesse. Bezoekers kunnen hier genieten van het strand, de Zeeuwse lekkernijen en nu ook van een unieke speelplek. Terwijl de kinderen spelen kunnen de ouders genieten van een drankje op het naastgelegen terras. De gasten zullen zich geen moment vervelen!

Van ontwerp tot oplevering

Begin Februari 2021 begon voor Yalp het grootste project ooit. Een proces van ongeveer anderhalf jaar met diverse ontwerprondes en mooie gesprekken met de opdrachtgever. Marc van den Burg (Accountmanager Leisure) en ons projectbureau zijn met dit grote project aan de slag gegaan met een bijzonder eindresultaat. Maart 2023 hebben we fase 1 opgeleverd, een project waar we trots op zijn! De oplevering verliep helemaal perfect. “Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat” verteld Marc Ruijtenberg, eigenaar van De Zeeuwse Kust.

Gethematiseerde speeltuin

Strandpark de Zeeuwse kust ligt op een prachtige locatie aan het strand van Renesse. Dit is ook zeker terug te zien in het speelpark dat volledig gethematiseerd is. Zo zijn de ondergronden van de Sona, de Memo volledig gethematiseerd. De Memo heeft een te gekke octopus en onder de Sona boog vind je krabben, vissen en schelpen terug in de vloer. Ook de trampolines lijken in het water te liggen wat zorgt voor extra speelbeleving.

Speelplezier van kleuter tot tiener

Op een camping genieten gezinnen met kinderen van alle leeftijden van hun vakantie. De speeltuin biedt voor alle kinderen voldoende uitdaging. Daar is in het ontwerp goed over nagedacht. Kleine kinderen kunnen zich uren vermaken in de vuurtoren, Sona dansboog, Memo spelzone, schommels en klimtorens. En ook voor tieners genoeg te beleven. Klim in het survival parcours door de touwen en over de balken, speel een potje voetbal in het Toro speelveld, trap de bal tegen de Sutu voetbalmuur of laat je muziektalent horen op de interactieve DJ-tafel.

Uitbreiding van het park

Strandpark De Zeeuwse kust is een ambitieus bedrijf dat nog veel dromen heeft. Dit wordt de komende tijd verder uitgebouwd. Zo wordt het park in omvang nog een keer zo groot. En ook op het nieuwe deel van de camping komt een heel gaaf toestel om de speelbeleving verder uit te breiden. Het toekomstige toestel past perfect in de omgeving, want in fase twee plaatsen we een gave vuurtoren van 8,6 meter hoog met twee buisglijbanen en en vette klimelementen voor nog veel meer speelplezier.

Een uniek project voor Strandpark de Zeeuwse kust, Yalp en voor Marc persoonlijk

Fietsend van Goor naar Renesse

Wie Marc van den Burg kent weet dat hij barst van het enthousiasme. En dat kon hij ook bij dit project niet verbergen. Hij vond het zo gaaf, dat hij in gesprek met de klant opperde van Goor naar Renesse te lopen als het project door zou gaan. En toen… ging het project door! Marc: “Ik ook altijd met mijn grote mond”. Maar hij houdt voet bij stuk en maakt er iets bijzonders van. Na wat puzzelwerk heeft hij besloten het stuk te fietsen en daar een tof doel aan te hangen. Op 29 april 2023 stapte Marc op de wielrenfiets en legde hij 242 km in één dag af. En dat niet alleen, hij zamelde geld in voor een lokaal goed doel: Stichting Zeeuws Geluk. Een lokale stichting van de opdrachtgever.

Stichting Zeeuws Geluk

Een verjaardagsfeestje, voor de (meeste) kinderen iets wat elke verjaardag wel voorkomt. Toch is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Stichting Zeeuws Geluk zet zich in voor kinderen die geen verjaardagsfeestje kunnen organiseren omdat dit niet tot de mogelijkheden behoort. En Strandpark de Zeeuwse Kust is natuurlijk dé locatie voor een onvergetelijke verjaardagsfuif. Deze locatie heeft met de nieuwe speeltuin, een terras en de nodige faciliteiten, alles wat een kinderfeestje tot een succes kan maken!

Met deze actie heeft Marc een fantastisch bedrag opgehaald van € 1.762, dat De Zeeuwse Kust zelf nog heeft verdubbeld! Daar kunnen heel veel toffe verjaardagsfeestjes voor gegeven worden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.