Leisure

Meer beleving door speel & sport concepten

Meer beleving door spelen, sporten en ontmoeten

Vrijetijdsbesteding is een breed begrip, je kunt denken aan campings en vakantieparken, family entertainment centra met indoor & outdoor play, maar ook aan retail concepten en winkelcentra. Voor al deze ondernemers is het belangrijk dat ze zich onderscheiden en een ultieme klantbeleving bereiken. Bij Yalp zijn we ervan overtuigd dat je beleving kunt creëren door spelen, sporten en ontmoeten.

Wat moet je als onderneming doen om je te onderscheiden en om een ultieme klantbeleving te bereiken? Yalp heeft brede ervaring binnen het Leisure segment en zowel indoor als outdoor kunnen we inmiddels heel veel. Yalp is niet voor niets toppartner van Hiswa Recron en van PleisureWorld!

HISWA RECRON top supplier        PleisureWorld.nl

Wat is voor jouw onderneming de juiste keuze? Durf te dromen en laten we samen kijken naar de mogelijkheden.

Leisure

Projecten

Bij Yalp worden we blij van gave projecten. Een goede speelplek zorgt dat bezoekers graag nog eens terugkomen.

Meer projecten

Inspiratie vanuit diverse invalshoeken 

Indoor

Er zijn veel indoorlocaties waar spelen grote meerwaarde heeft. Iedere locatie en ieder speeldoel is daarin anders. Speelplekken in winkelcentra, family entertainment centra, musea, attractieparken en hotels dienen vanuit de opdrachtgever gedacht een ander doel dan puur vermaak. Ondernemers moeten creatief zijn om hun publiek aan te spreken, je wilt graag plezier en een unieke ervaring bieden. Dat begrijpen we bij Yalp en we zorgen ervoor dat jouw indoor speelplek aansluit bij je branding, strategie en commerciële doelstellingen.

Wist je dat ons nieuwste interactieve toestel ontwikkeld is voor meer plezier in indoor speelplekken? De Lappset Luna dans- en speelplek is een interactief speeltoestel dat magie en plezier toevoegt aan elke binnenruimte. Dit inclusieve speelconcept past in elke omgeving en biedt een reeks aan uitdagende spellen om te ontdekken.

Lees meer Maak kennis met Luna

Outdoor

De traditionele camping verdwijnt en transformeert naar een luxer vakantieoord. De vakantieganger verwacht steeds meer luxe en comfort. In de campingspeeltuin is de traditionele wipkip of glijbaan is niet meer voldoende. Met veel concurrentie in de recreatiesector zijn onderscheidend vermogen en klantbeleving van groot belang voor je bestaansrecht. Met een goede speel- of sportplek trek je meer bezoekers naar je camping, vakantiepark of restaurant én zorg je dat bezoekers graag nog eens terugkomen.

Met de concepten van Yalp bereik je het hele gezin en daag je ook de vaak lastige doelgroep jongeren uit om te bewegen. Zo trekt Center Parcs meer tieners naar hun park door interactieve speloplossingen. ’t Rheezerwold verruilde een slecht gebruikte tennisbaan voor een succesvolle sportzone. En Fort Fun trok 12% meer bezoekers in het eerste jaar nadat zij een speelhal inrichtten met daarin vier interactieve speeltoestellen.

Lees meer

Interactieve speel en sport concepten

Trek ook meer bezoekers naar jouw leisure onderneming door interactief spel. Een interactief speeltoestel heeft steeds nieuwe spelinhoud én is een blikvanger die hele families aanspreekt! Al onze klanten geven aan dat ze hun investering in een interactief speeltoestel binnen no-time in waarde hebben terugverdiend. 4 redenen om voor een interactief speeltoestel te kiezen:

 1. Hoge intensiteit in gebruik
  Bij sommige ondernemers wordt iedere dag wel 10 uur non-stop gespeeld.
 2. Stijgende omzet omliggende terrassen
  Mede door het verrassingselement van de interactieve speeltoestellen is het op de omliggende terrassen een stuk drukker.
 3. Spelinhoud die past bij jouw doelgroep
  Er zijn vele spellen beschikbaar voor jonge kinderen, tieners of voor samenspel met families.
 4. Interessant voor terugkerende bezoekers
  Er worden steeds nieuwe spellen ontwikkeld voor ieder interactief speeltoestel.

Lees meer

Eyecatchers 

Met unieke landmarks dragen we ons idee over speeltuinen uit! Een speelplek naar wens met een indrukwekkend verhaal. Daag jezelf en ons uit en creëer een unieke speeltuin die indruk maakt en bezoekers aantrekt als een magneet. Groot, klein, gecombineerd of een enkel toestel, met unieke landmarks zoeken we samen naar jouw droom met de wow-factor!

Lees meer

<p>Interactieve speeltoestellen</p>
<p><strong>in de recreatie</strong></p>

Interactieve speeltoestellen

in de recreatie

Waarom onze werkwijze scoort

Klantgerichtheid en service staan bij ons voorop. Wij gaan voor een 9+ score!

Meer over onze werkwijze

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.