LEISURE

Hoe kan ik een unieke speelplek creëren?

Als ondernemer in de recreatiesector wil je natuurlijk je gasten een onvergetelijke tijd bezorgen. Wil jij zelfs een stapje verder gaan en het wow-effect creëren? Een te gekke speelplek mag dan natuurlijk niet ontbreken. Een uniek toestel is een echte eyecatcher dat jou echt onderscheid van de concurrentie. Samen creëren we iets unieks.

Laat jouw visie werkelijkheid worden

Met de volledig aanpasbare, op maat gemaakte speeltoestellen van Yalp kan je jouw fantasie de vrije loop laten gaan. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Of je nu een waterval aan ideeën hebt of een beetje creativiteit tekort komt, wij staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken en een speellandschap te creëren dat jouw eindgebruikers jarenlang zal vermaken en prikkelen.

Breng verhalen tot leven

Of je nu beschikt over een uitgebreid assortiment voorbeeldfoto’s en inspiratiemateriaal of slechts een eenvoudige schets op een servetje, wij kunnen je helpen om de elementen die jouw idee hebben geïnspireerd tot werkelijkheid te maken. Vertel een verhaal zonder te spreken. Creëer een andere wereld, los van de wereld om ons heen. Vergroot en versterk de speelwaarde en creëer een ervaring die een leven lang zal meegaan. Samen creëren we iets unieks.

Denk buiten de gebaande paden en verleg de grenzen van jouw project

Wij creëren een innovatieve mix van stijl en functie en produceren enkele van de grootste ontwikkelingen in de commerciële park- en speeltuinindustrie. Er is niets te vrezen wanneer je iets nieuws probeert. Wij staan achter je en zullen je gedurende het hele proces bijstaan; van het eerste contact tot het doorknippen van het lint en daarna.

Ontwerp proces 

Vertrouwen in het proces

Boeiende ontwerpbenadering

De moeilijkste fase van elk project is het begin. Waar moet je beginnen? Waar moet je rekening mee houden? Sta je er alleen voor en als je hulp kunt krijgen, welk kwaliteitsniveau mag je dan verwachten?

Bij Yalp, hebben we al deze vragen en zorgen gedekt. Wij weten wat er voor nodig is om niet alleen uitstekende parken en speelplaatsen tot stand te brengen, te produceren, te assembleren en te installeren, maar ook weten we de juiste vragen te stellen om ervoor te zorgen dat jij de beste service en ondersteuning krijgt.

Ervaren ontwerpteam

Persoonlijke en professionele aanpak

Ons ontwerpteam maakt een compleet inrichtingsplan. In het plan wordt rekening gehouden met geldende regelgeving, zichtlijnen, looproutes, toegankelijkheid, valondergronden en aansluiting op de omgeving. Daarnaast houden we rekening met aankleding en groeninrichting. We kunnen dit doen op basis van jullie wensen, maar je kunt je ook door ons laten verrassen!

Door je erbij te betrekken, houden we je op de hoogte, beantwoorden we alle vragen en bieden we je de absoluut beste expertise en kennis die beschikbaar is. Het Yalp team is er om je te helpen bij elke stap en zal dienen als jouw go-to goeroes, vanaf de eerste dag.

Veiligheid

Veiligheid staat altijd voorop

Bij Yalp leveren we alleen producten én service van de hoogste kwaliteit. Wij installeren met ons eigen montageteam om de garantie te waarborgen. We hebben een heel team klaar staan om top service te leveren. Zo kan je er zeker van zijn dat jouw park of speeltuin voldoet aan de strengste veiligheidsnormen.

In een tijd waarin belanghebbenden meer dan ooit bezorgd zijn over de veiligheid van hun faciliteiten, is het belangrijk om een goed geïnformeerde partner te hebben op wie je kunt vertrouwen en naar wie je kunt doorverwijzen voor alle kwesties met betrekking tot veiligheid.

Duurzaamheid zit in ons DNA

En het begint al op de tekentafel

De wereld ontwikkelt zich verder in de richting van een duurzamere en milieubewustere toekomst. Yalp kent als motto ‘Responsibility is in our DNA’ en dat voeren wij niet voor niets. Wij nemen verantwoordelijkheid op economisch (profit), ecologisch (planet) en sociaal gebied (people). Deze thema’s lopen als een rode lijn door onze organisatie.

Als leverancier van speel- en sportproducten zijn wij ons bewust van de maatschappelijke rol die wij vervullen: spelen, sporten en bewegen voor iedereen. Lees meer over hoe wij omgaan met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

 

Inspirerende projecten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.