Kwaliteit en garantie bij Yalp - goede service vinden wij belangrijk
My Yalp

Kwaliteit en garantie

Kwaliteit en garantie

Yalp staat voor kwaliteit

Bij Yalp leveren we alleen producten én service van de hoogste kwaliteit. Wij installeren met ons eigen montageteam om de garantie te waarborgen. We hebben een heel team klaar staan om top service te leveren

Algemene voorwaarden

Download hier onze algemene verkoop- leverings- en dienstverleningsvoorwaarden
Download onze voorwaarden

Onze eigen montageploeg

Yalp heeft een eigen montagedienst om zowel de kwaliteit als de veiligheid te waarborgen. Onze monteurs kennen onze producten door en door, kennen onze klanten en zijn gewend om op plekken te werken waar kinderen spelen of mensen recreëren. Dankzij onze eigen montageploegen kunnen we flexibel en klantgericht werken. Al onze monteurs zijn intern opgeleid en bij Yalp zijn we KOMO en VCA* gecertificeerd. Een opleveringsrapport maakt standaard deel uit van ons dienstenpakket en waarborgt kwaliteit en veiligheid van jullie speelplek.

Ons team

Veiligheid en certificaten

Speeltoestellen moeten voldoen aan wet- en regelgeving. Alle producten die geleverd worden door Yalp, worden voorzien van een keuringscertificaat als vereist in het Warenwet Besluit Attractie- en Speeltoestellen (WAS). Ga via deze link naar de pagina met al onze certificaten of of vraag deze op via service@yalp.nl.
Bekijk alle certificaten

Garantie

Onze speel- en sportproducten zijn speciaal ontwikkeld voor zware omstandigheden die verwacht mogen worden in de buitenruimte en kunnen dus tegen een stootje. Met betrekking tot de garantiebepalingen onderscheidt Yalp producten afkomstig uit eigen ontwikkeling en producten die geleverd worden uit dealerschappen. Download hier onze garantievoorwaarden voor de Lappset speel- en sporttoestellen. Heb je een vraag over garantie, neem dan contact op met onze Service afdeling.
Download garantievoorwaarden Lappset

Materialen

Bij Yalp leveren we kwaliteit, ook als het gaat om de materialen. Het PEFC-hout dat wordt gebruik in onze houten speeltoestellen komt voor 100% uit legale bossen. Speciaal ontwikkelde coating beschermt onze metalen onderdelen. En alle onderdelen zijn uiteraard weer- en slijtagebestendig.

Klantgerichtheid en service staan bij ons voorop. Wij gaan voor een 9+ score!

Goed is mooi, maar echt leuk wordt het als het boven verwachting komt. Het is nog leuker dan gedacht, net even anders, net even persoonlijker net even met meer aandacht. De tevredenheid en het plezier dat voortkomt uit deze 9+ ervaringen zorgt voor volgende projecten, daar is alles op gebaseerd bij Yalp.

Klantbeoordelingen
Klanten zijn erg blij met onze producten en service. Dat laten ze weten via het onafhankelijke meetsysteem dat wij gebruiken om de klanttevredenheid te meten. Bekijk hier alle klantbeoordelingen op The Feedback Company, of laat er zelf één achter.