Kwaliteit en garantie

Yalp staat voor kwaliteit

Bij Yalp leveren we alleen producten én service van de hoogste kwaliteit. Wij installeren met ons eigen montageteam om de garantie te waarborgen. We hebben een heel team klaar staan om top service te leveren.

Algemene voorwaarden

Download hier onze algemene verkoop- leverings- en dienstverleningsvoorwaarden
Download onze voorwaarden

Onze eigen montageploeg

Yalp heeft een eigen montagedienst om zowel de kwaliteit als de veiligheid te waarborgen. Onze monteurs kennen onze producten door en door, kennen onze klanten en zijn gewend om op plekken te werken waar kinderen spelen of mensen recreëren. Dankzij onze eigen montageploegen kunnen we flexibel en klantgericht werken. Al onze monteurs zijn intern opgeleid en bij Yalp zijn we SKH en VCA* gecertificeerd. Een opleveringsrapport maakt standaard deel uit van ons dienstenpakket en waarborgt kwaliteit en veiligheid van jullie speelplek.

Ons team

Veiligheid en certificaten

Speeltoestellen moeten voldoen aan wet- en regelgeving. Alle producten die geleverd worden door Yalp, worden voorzien van een keuringscertificaat als vereist in het Warenwet Besluit Attractie- en Speeltoestellen (WAS). De certificaten vind je op de productpagina’s in de catalogus en zijn natuurlijk altijd op te vragen via service@yalp.nl.

Garantie

Onze speel- en sportproducten zijn speciaal ontwikkeld voor zware omstandigheden die verwacht mogen worden in de buitenruimte en kunnen dus tegen een stootje. Met betrekking tot de garantiebepalingen onderscheidt Yalp producten afkomstig uit eigen ontwikkeling en producten die geleverd worden uit dealerschappen. Download hier onze garantievoorwaarden voor de Lappset speel- en sporttoestellen en de garantievoorwaarden van onze dealers. Heb je een vraag over garantie, neem dan contact op met onze Service afdeling.

Download garantievoorwaarden Lappset

Download garantievoorwaarden dealers

Materialen

Bij Yalp leveren we kwaliteit, ook als het gaat om de materialen. Het PEFC-hout dat wordt gebruik in onze houten speeltoestellen komt voor 100% uit legale bossen. Speciaal ontwikkelde coating beschermt onze metalen onderdelen. En alle onderdelen zijn uiteraard weer- en slijtagebestendig. Lees meer over de gebruikte materialen.

Klantgerichtheid en service staan bij ons voorop. Wij gaan voor een 9+ score!

Goed is mooi, maar echt leuk wordt het als het boven verwachting komt. Het is nog leuker dan gedacht, net even anders, net even persoonlijker net even met meer aandacht. De tevredenheid en het plezier dat voortkomt uit deze 9+ ervaringen zorgt voor volgende projecten, daar is alles op gebaseerd bij Yalp.

Klantbeoordelingen
Klanten zijn erg blij met onze producten en service. Dat laten ze weten via het onafhankelijke meetsysteem dat wij gebruiken om de klanttevredenheid te meten. Bekijk hier alle klantbeoordelingen op The Feedback Company, of laat er zelf één achter.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.