Tennisbanen

Hoe maak ik van mijn ongebruikte tennisbaan een echte publiekstrekker?

De belangstelling voor tennis als recreatiesport op vakantie neemt af. Hierdoor worden aangelegde tennisbanen bij campings en vakantieparken vaak niet optimaal benut. En dat is jammer. Als recreatie eigenaar wil je wel graag sportfaciliteiten aanbieden en inhaken op de trend van sporten als echte familie-activiteit. Heb je er al eens aan gedacht om iets anders te gaan doen met een of meerdere van je ongebruikte tennisbanen?

Hergebruik je bestaande ondergrond

Door de oude tennisbanen te gebruiken als basis voor een nieuwe sportvoorziening voorkom je kosten voor het opbreken en afvoeren. De oude betonnen ondergrond kan hergebruikt worden en tegen relatief lage kosten worden omgevormd tot een kleurrijke ondergrond. Bij Yalp maken we je tennisbanen eerst grondig schoon en voorziet ze van een ondergrond van EPDM-rubber. Zodat we er een geheel nieuw sportveld bovenop kunt plaatsen.

 

Meer plezier voor iedereen

Maak van je nieuwe sportveld een publiekstrekker. Een ontmoetingsplek waar jong en oud zich in grotere groepen kunnen vermaken. Zo heb je veel meer plezier voor iedereen! Je kunt het nieuwe sportveld op diverse manieren invullen, bijvoorbeeld met een pannaveld, bootcamptoestellen of interactieve speel- en sporttoestellen.

De kleurrijke boarding-sportvelden van Yalp worden opgebouwd met modulaire componenten. Door toevoeging van baskets of (interactieve) grote doelen zijn naast voetbal ook andere sporten mogelijk. Zoals handbal, hockey of tennis. Door met lijnen, vlakken en kleuren in de kunstgras ondergrond te werken ontstaan er spelvormen die vrij zijn voor eigen interpretatie.

"Het sportcomplex is een mooi en onderscheidend visitekaartje voor het recreatiepark, het trekt nieuwe gasten en zorgt ervoor dat vaste gasten terug blijven komen. Waardoor de investering zichzelf terugverdient”.

Van tennisbaan naar interactief sportveld

Je kunt ervoor kiezen om één of meerdere van je tennisbanen te transformeren tot een kleurrijk veld met interactieve toestellen. Zodat je er bijvoorbeeld met tientallen tegelijkertijd kunt voetballen dankzij de interactieve goals van Lappset Toro en de interactieve (voet)balmuur Lappset Sutu.
Interactief spel brengt uitdaging, afwisseling en sociale interactie. Precies de uitdaging die gasten graag ervaren tijdens hun vakantie.

  • Hoge intensiteit in gebruik.
  • Bij sommige ondernemers wordt iedere dag wel 10 uur non-stop gespeeld.
  • Stijgende omzet omliggende terrassen.
  • Spelinhoud die past bij jouw doelgroep.
  • Er zijn vele spellen beschikbaar voor jong en oud.
  • Interessant voor terugkerende bezoekers.

Dynamisch sporten met Toro

De Toro is een kleurrijk en bijzonder sportveld. De traditionele doeltjes zijn vervangen voor 4 interactieve goals die verdeeld zijn over het veld. De goals met LED-verlichting en sensoren reageren als het doel geraakt wordt. Doordat er aan 4 zijden actief gespeeld wordt, is spelen op dit sportveld erg dynamisch. Je moet constant alle goals en tegenstanders in de gaten houden.

De balmuur Sutu blijft uitdagend

De Sutu is het aloude en nog altijd populaire muurtje trap in een nieuw jasje. De (voet)balmuur is perfect als laagdrempelig toegankelijke recreatievoorziening, maar ook geschikt voor professionele voetbaltrainingen op hoog niveau. De balmuur Sutu bevat 16 lichtgevende vlakken die meten als ze met een bal geraakt worden.

De Sona is plezier voor de hele familie

De Sona speelt muziek en geeft beweegopdrachten. Doordat kinderen eigen regels verzinnen is het toestel blijvend uitdagend. Wist je bijvoorbeeld dat wij een kind onder de Sona hebben zien spelen met een bestuurbare auto? Hockeyend? Of rennend met een voetbal aan de voet? De boog is leuk voor de hele familie, wij zien papa’s, mama’s, opa’s en oma’s ook regelmatig een spelletje meespelen.

NL - Toro - Vakantiepark RCN Het Grote Bos (2)

Interactief sportveld

RCN Het Grote Bos

Voordelen voor je animatieteam en horeca omzet

Naast positieve reacties van ouders op nieuwe interactieve sportpleinen (“eindelijk worden we ontzorgd op vakantie – ik heb de hele dag geen kind meer aan ze”), leveren de speelplekken ook zakelijk veel goeds op. Zoals bij RCN Grote Bos. Terreinbeheerder Timo van Drie: “Met deze speelplek trekken we absoluut meer bezoekers naar het park en de horecaomzet neemt overduidelijk toe op de omliggende terrassen. Ook heeft mijn animatieteam er groot voordeel bij tijdens begeleide activiteiten maar ook omdat het plein zichzelf laat bespelen. De interactieve toestellen zijn een investering, maar dit hebben wij in waarde al ruimschoots terugverdiend! Dit speelplein is echt perfect”.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.