leisure

Recreatiepark de Boshoek

Recreatiepark De Boshoek op de Veluwe heeft alles op het gebied van spelen wat een park in deze tijd moet hebben om zich te onderscheiden. De Boshoek vindt spelen, sport en spel belangrijk. Daarom zijn er veel voorzieningen, voor jong en oud. Diverse speeltuinen verspreid over het park en interactieve speelelementen zorgen ervoor dat kinderen in alle leeftijdscategorieën zich geen moment hoeven te vervelen.

De investering verdient zichzelf terug

Om aan de verwachtingen van de gasten te kunnen voldoen, zijn basisfaciliteiten niet meer voldoende. “Daarom willen wij ons als innovatief en bijzonder profileren”, aldus eigenaar Rick Otter. “We willen onze gasten een beleving mee geven. Een professioneel animatieteam, wandelingen met de boswachter en de interactieve toestellen Sutu en Sona op één grote, centrale sportvoorziening dragen daar aan bij. “Het sportcomplex is bewust bij de ingang van het park geplaatst. Goed herkenbaar en uitnodigend voor de gasten. Het vormt tegelijkertijd een mooi en onderscheidend visitekaartje voor het recreatiepark, het trekt nieuwe gasten en zorgt ervoor dat vaste gasten terug blijven komen. waardoor de investering zichzelf terugverdient”.

Inspelen op de belevingswereld van kinderen in deze tijd

De interactieve mogelijkheden om te spelen passen heel goed bij de belevingswereld van de kinderen in deze tijd. Actie, reactie, inhoudelijke, leerzame spellen en een bijbehorende apps maken de interactieve speeltoestellen van Yalp uniek en zorgen voor een toegevoegde waarde. Op een recreatiepark zorgt het ook voor verbinding tussen de gasten. Marketing manager Linda van Melle van Recreatiepark de Boshoek is overtuigd: “Kinderen vinden de interactieve speeltoestellen fantastisch! Enorm enthousiaste verhalen horen en zien wij ontstaan tijdens het spelen. Er worden nieuwe vrienden gemaakt, want met activiteiten dien je samen te werken. En hoe leuk is dat als je daarmee nieuwe vakantievrienden kunt maken”.

"Dankzij interactief- en traditioneel spelen op ons park hebben we een spelaanbod op onze camping dat wordt gewaardeerd met een cijfer boven de 8”

Onze missie waarmaken

De gemiddelde speeluren op de interactieve speeltoestellen zijn de afgelopen jaren alleen maar opgelopen. Rick: “We zijn natuurlijk ook groter geworden als park, en de interactieve toestellen worden makkelijk gevonden. Als ik zie dat er de afgelopen zomers 5 uur spel per dag wordt gehaald, dan geeft mij dat een goed gevoel. We willen vermaak bieden voor onze bezoekers, en dat betekent dat er toch 5 uur lang kinderen en/of ouders vermaakt zijn. Die inzichten zijn belangrijk want zo weten we dat we onze missie waarmaken.”

Interactief en traditioneel spelen vullen elkaar aan

Naast de interactieve speeltoestellen heeft het Recreatiepark ook diverse Yalp speeltuinen van groot tot klein. Rick: “Interactief en traditionele speeltoestellen vullen elkaar aan. Dankzij interactief- en traditioneel spelen op ons park hebben we een spelaanbod op onze camping dat wordt gewaardeerd met een cijfer boven de 8”.

Flora natuurlijk spelen

Recreatiepark de Boshoek is prachtig gelegen aan de zuidrand van de Veluwe. Om in te spelen op de natuurlijke omgeving is er voor de nieuwe speeltuin gekozen voor Flora natuurlijk spelen. Linda: “Bij het kiezen van een nieuwe speeltuin, hebben wij bewust rekening gehouden met het natuurelement. Ons park is gevestigd op de Veluwe. De omgeving rondom ons park heeft een grote meerwaarde van de vakantiebeleving, waardoor de natuur op het park natuurlijk niet kan ontbreken. Met de speelse elementen in de nieuwe speeltuin is dit heel leuk vormgegeven, laagdrempelig om te komen spelen en passend in de omgeving”.

Een trotse samenwerking van ruim 10 jaar

Sinds 2009 werken Recreatiepark De Boshoek en Yalp al samen. Eigenaar Rick Otter over Yalp: “Wij zijn in contact gekomen met Yalp, omdat Yalp net iets verder gaat dan een reguliere speel-leverancier. Ook is de innovatieve kant van Yalp (interactive play) iets wat bij ons past en ons de mogelijkheid geeft ons te onderscheiden. Ondertussen hebben we een intensieve samenwerking (sinds 2009) met Yalp. Van ontwerp tot realisatie begrijpen we elkaar erg goed en dagen we elkaar uit om visie te vertalen in een bijzondere speellocatie. Vooral de relatie met Yalp tussen offerte en leveringstrajecten in, is erg bijzonder en voelt warm en betrokken aan

(1/5)

(1/5)

(2/5)

(2/5)

(3/5)

(3/5)

(4/5)

(4/5)

(5/5)

(5/5)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.